Facebook Pixel Σκάει η "βόμβα" με Ιτούδη!
| 2014-06-16 16:38:00

Σκάει η "βόμβα" με Ιτούδη!

Σκάει η "βόμβα" με Ιτούδη!

Έτοιμος για τη μεγάλη μεταγραφή είναι ο νυν τεχνικός της τουρκικής Μπάνβιτ και πρώην βοηθός του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Τα ΜΜΕ της Ρωσίας θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά το "διαζύγιο" με τον Ετόρε Μεσίνα που οδεύει προς το ΝΒΑ. Ο Ιτούδης φέρεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών με την πρωταθλήτρια της VTB League και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ.

Για την αποχώρηση του Μεσίνα από τη ρωσική ομάδα, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, δήλωσε: "Πανηγυρίζουμε για τον τίτλο της VTB League, αλλά ταυτόχρονα νιώθουμε και θλίψη, γιατί ο πιο πετυχημένος προπονητής στη σύγχρονη ιστορία της ΤΣΣΚΑ αποχωρεί. Μαζί του τελειώνει και μία ολόκληρη εποχή και πρέπει να αρχίσουμε πολλά πράγματα από το μηδέν. Θα ήθελα να εκφράσω το θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπό του. Μαζί ζήσαμε ένδοξες στιγμές και οδυνηρές ήττες, τσακωθήκαμε και τα ξαναβρήκαμε, υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλο και είχαμε κοινούς στόχους. Πάντα θα είναι μέλος της οικογένειάς μας".

"Ήταν έξι ολόκληρα χρόνια. Ήταν τιμή μου να είμαι μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου και εύχομαι στην ΤΣΣΚΑ καλή τύχη στο μέλλον", ανέφερε από την πλευρά του ο Ετόρε Μεσίνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags