Facebook Pixel Να γιατί "πλακώθηκαν" Σπανούλης-Ρούντι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-05-17 23:22:00

Να γιατί "πλακώθηκαν" Σπανούλης-Ρούντι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Να γιατί "πλακώθηκαν" Σπανούλης-Ρούντι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε όλα όσα έγιναν μεταξύ των δύο σταρ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ πριν φτάσουν να πετάνε μπάλες. Ποιος έβαλε τρικλοποδιά, τι συνέβη μετά την λήξη.

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε στον τελικό της Ευρωλίγκα, όπου η Ρεάλ νίκησε τον Ολυμπιακό, καθώς ο Σπανούλης «αρπάχτηκε» με τον Ρούντι Φερνάντεθ.

Αμέσως μετά την επίτευξη ενός τριπόντου από τους Μαδριλένους που μεγάλωσε κι άλλο τη διαφορά κι ενώ απέμεναν μερικά δευτερόλεπτα για τη λήξη, ο Ρούντι πήρε την μπάλα και την έδωσε στα χέρια του Βασίλη Σπανούλη, κάτι που προφανώς εκνεύρισε τον άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος του πέταξε την μπάλα. Ο Ισπανός την επέστρεψε, όμως ο γκαρντ των Πειραιωτών φανερά εκνευρισμένος την ξαναπέταξε!

Αυτό όμως, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ήταν το τέλος του επεισοδίου, καθώς οι δυο τους είχαν «αρπαχτεί» από την προηγούμενη φάση και φαίνεται πως είχαν ανταλλάξει αρκετά... γαλλικά. Μάλιστα, από το βίντεο φαίνεται να σπρώχνονται ενώ το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη, ενώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού προσπαθεί να του βάλει και τρικλοποδιά (0.26'').

Μετά απ’ όλα αυτά οι διαιτητές έδωσαν από μια τεχνική ποινή στους δυο παίκτες, οι οποίοι πάντως συναντήθηκαν μετά το άκουσμα της τελευταίας κόρνας και έληξαν το επεισόδιο με αμοιβαίες εξηγήσεις.
 

Ιδού τα σχετικά βίντεο:









 


Ξέσπασε ο Ζοτς – Τρομερές ατάκες μετά τη νέα ήττα, τα έχωσε και στους παίκτες του. Κλικ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags