Facebook Pixel Φήμες για πρόταση του ΠΑΟ σε άσο του Ολυμπιακού – Πώς θα απαντήσουν οι Αγγελόπουλοι!
| 2017-06-12 17:10:00

Φήμες για πρόταση του ΠΑΟ σε άσο του Ολυμπιακού – Πώς θα απαντήσουν οι Αγγελόπουλοι!

Φήμες για πρόταση του ΠΑΟ σε άσο του Ολυμπιακού – Πώς θα απαντήσουν οι Αγγελόπουλοι!

Λίγες ώρες μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ξεκίνησε… το μεταγραφικό παζάρι και ήδη οι Πράσινοι προσπαθούν να «αρπάξουν» έναν από τους καλύτερους παίκτες των Πειραιωτών.

Με τρομερή ταχύτητα τρέχουν τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις στο μπάσκετ, καθώς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΣΕΦ, έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για την «επόμενη μέρα» τόσο στο Τριφύλλι όσο και στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, όπως συνέβη άλλωστε και τα προηγούμενα καλοκαίρι, και φέτος αναμένεται να ζήσουμε ένα μεταγραφικό σήριαλ με πρωταγωνιστή έναν Έλληνα άσο, που τον θέλουν και οι δύο σύλλογοι. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται και ήδη έχει στα χέρια του πρόταση από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα μεγάλη.

Ωστόσο, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον χάσουν και για αυτό αναμένεται να… τρέξουν ώστε να κλείσουν άμεσα την υπόθεση με την ανανέωση του συμβολαίου του. Όπως «διαρρέεται» από το Λιμάνι, στον Ολυμπιακό επιθυμούν να έχουν μέσα στην εβδομάδα ραντεβού με τον Μάντζαρη, ώστε να μην δώσουν χρόνο στις άλλες ομάδες.

Εκτός από την πρόταση του Παναθηναϊκό, για τον Έλληνα γκαρντ έχουν δείξει ενδιαφέρον επίσης η Εφές και η Μπαρτσελόνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Σκάει" θέμα με άσο του Ολυμπιακού; Ένα like προκαλεί "σεισμό" και τον εμπλέκει με τη Φενέρ! (ΦΩΤΟ)

Οριστικό: Τον "τελείωσαν" και υπογράφει στον Παναθηναϊκό;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags