Facebook Pixel Χειραψία Παπανικολάου με φίλαθλο του Παναθηναϊκού
Μπάσκετ
| 2018-03-02 23:41:00

Απίστευτο σκηνικό με Παπανικολάου και οπαδό του ΠΑΟ - Τι του έκανε ενώ πήγαινε στα αποδυτήρια!

Sportdog Team
Απίστευτο σκηνικό με Παπανικολάου και οπαδό του ΠΑΟ - Τι του έκανε ενώ πήγαινε στα αποδυτήρια!

Διαβάστε τι συνέβη στο ΟΑΚΑ με τον άσο του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το κλειστό του ΟΑΚΑ, αφού επικράτησε του Παναθηναϊκού με 87-85 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στην παράταση.

Ωστόσο, εκτός από το σπουδαίο θέαμα που προσέφεραν οι δυο ομάδες στο παρκέ, υπήρξε και μια πολύ όμορφη στιγμή, την οποία δεν ήταν δυνατόν να πιάσουν οι κάμερες της τηλεοπτικής μετάδοσης, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Παπανικολάου και έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο άσος των Ερυθρολεύκων αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα και χρειάστηκε να πάει για λίγα λεπτά στα αποδυτήρια της ομάδας του στο τέλος της πρώτης περιόδου του αγώνα.

Κατά την αποχώρηση του Παπανικολάου και της διαδρομής του προς τα αποδυτήρια βρέθηκε ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ο οποίος έδωσε το χέρι του στον Έλληνα άσο!

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη στιγμή σε ένα ντέρμπι γεμάτο ένταση, στο οποίο δυστυχώς δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τέτοιου είδους χειρονομίες αθλητισμού πολιτισμού. Τουλάχιστον, η αποψινή βραδιά αποτέλεσε εξαίρεση, αφού η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ ήταν φανταστική χωρίς να σημειωθούν ακρότητες, με το παραπάνω περιστατικό να αποτελεί  μια πρώτης τάξεως απόδειξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags