Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έριξε "άκυρο" στους Πειραιώτες ο Ντέρικ Γουίλιαμς
Μπάσκετ
| 2019-10-07 17:36:00

Τρομερή αποκάλυψη: Κορυφαίος άσος της Euroleague έριξε "άκυρο" στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Τρομερή αποκάλυψη: Κορυφαίος άσος της Euroleague έριξε "άκυρο" στον Ολυμπιακό!

Η πρόταση των Πειραιωτών και η απίστευτή αντίδραση του παίκτη.

Ο Ολυμπιακός γύρισε ξανά σελίδα με την αποχώρηση του Ντέιβιντ Μπλατ και αναζητά τον διάδοχο του έμπειρου τεχνικού, σε μια σεζόν που ξεκίνησε από νωρίς με… φουρτούνες για τους Πειραιώτες.

Ο Αμερικανοΐσραηλινός κατηγορήθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, καθώς έφερε ξένους παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν πείσει τον κόσμο με τη μέχρι τώρα πορείας τους (π.χ. Μπόλντγουν, Χαπ).

Ο δημοσιογράφος Παντελής Διαμαντόπουλος μίλησε στο Sport24 radio 103.3 για την περίπτωση του Ντέρικ Γουίλιαμς, ενός εκ των κορυφαίων σέντερ της Euroleague, για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν οι Ερυθρόλευκοι το καλοκαίρι. Ο Γουίλιαμς έκανε φοβερά πράγματα με τη φανέλα της Μπάγερν πέρυσι και πήρε μεταγραφή στη Φενέρμπαχτσε.

Όπως μετέφερε –με επιφύλαξη- ο έμπειρος ρεπόρτερ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενημέρωσαν τον μάνατζερ του παίκτη, Νίκο Λώτσο, για το ενδιαφέρον της ομάδας. Ωστόσο, όταν ο Έλληνας μάνατζερ τηλεφώνησε στον Γουίλιαμς για να τον ρωτήσει το πώς βλέπει την προοπτική των Ερυθρολεύκων, o 28χρονος σέντερ δεν θέλησε καν να ακούσει περισσότερα και φέρεται να έκλεισε το τηλέφωνο στον Λώτσο!

"Υπάρχει ο μύθος, γιατί δεν είμαστε εκεί, ότι το καλοκαίρι ο Νίκος Λώτσος, ο μάνατζερ του Ντέρικ Γουίλιαμς της Μπάγερν (νυν της Φενέρ) πήρε τηλέφωνο τον Γουίλιαμς ότι 'ενδιαφέρεται για σένα ο Ολυμπιακός'. Και λέγεται ότι ο Γουίλιαμς με το που το άκουσε, δεν του μίλησε καν του Λώτσου και του έκλεισε το τηλέφωνο. Αυτό όμως μπορεί και να μην έχει συμβεί", είπε χαρακτηριστικά ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags