Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτόν διάλεξε ο Ράντονιτς για αντι-Καλάθη - Τρεις μεταγραφές ο ΠΑΟ - Συμφωνία με Γιαννακόπουλο
Μπάσκετ
| 2022-07-11 13:07:00

Αυτόν διάλεξε ο Ράντονιτς για αντι-Καλάθη - Τρεις μεταγραφές ο ΠΑΟ - Συμφωνία με Γιαννακόπουλο!

Αυτόν διάλεξε ο Ράντονιτς για αντι-Καλάθη - Τρεις μεταγραφές ο ΠΑΟ - Συμφωνία με Γιαννακόπουλο!

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το... ναυάγιο με τον Νικ, τρέχει το Plan-B! Οι Πράσινοι βρήκαν ήδη τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Καλάθη και παράλληλα τρέχουν για να κλείσουν άλλες δύο κινήσεις. Αλλάζει ριζικά το Τριφύλλι.

Την ώρα που ο Νικ Καλάθης... απομακρύνθηκε επικίνδυνα από το ΟΑΚΑ, ο Γκριγκόνις πλησιάζει σε αυτό, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Ο Λιθουανός γκαρντ αναμένεται να καλύψει το σημαντικό κενό που αφήνει πίσω του ο Νεμάνια Νέντοβιτς και ευχή όλων θα είναι να φτάσει τους μέσους όρους που είχε όταν αγωνιζόταν στην Ζαλγκίρις, στην οποία είχε τον ρόλο του ηγέτη. Αξίζει να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο στο να δώσει το ΟΚ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει διαδραματίσει το γεγονός ότι οι Βατούτιν και Γιαννακόπουλος διατηρούν καλές σχέσεις και δεν θα ήθελαν οι Ρώσοι να σταθούν εμπόδιο στο Τριφύλλι, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ενημέρωσαν έγκαιρα την ομάδα του στρατού για το ενδιαφέρον τους για τον Λιθουανό γκαρντ.

Το Τριφύλλι τα έχει βρει σε όλα με τον Γκριγκόνις τόσο από οικονομική άποψη όσο και για τον ρόλο που θα έχει στο κλαμπ, ενώ το μόνο που απομένει θα είναι να επέλθει και συμφωνία με τους Ρώσους για το buy out του παίκτη, με το ποσό να αναμένεται, λογικά, να κυμανθεί μεταξύ 150 χιλ. ευρώ και 200 χιλ. ευρώ.

Τι γίνεται με τη θέση του βασικού point guard

To άκυρο του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό ανοίγει τον δρόμο στις εναλλακτικές επιλογές και αυτή τη στιγμή, εάν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο, το φαβορί για να ντυθεί στα πράσινα είναι ο Νέιτ Γουόλτερς!

Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει άψογα ο Ράντονιτς, μιας και τον έχει προπονήσει σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στην ίδια ομάδα (τον Ερυθρό Αστέρα, τις σεζόν 2016-2017 και 2021-2022) με το Ράντονιτς, με τον Σέρβο προπονητή να τον γνωρίζει στον απόλυτο βαθμό.

Μάλιστα, ο Μαυροβούνιος τεχνικός... καίγεται να ξέρει το ποιος θα είναι ο βασικός άσος, μιας και ο χρόνος μόνο σύμμαχος δεν είναι για το Τριφύλλι. Η μη έλευση του Νικ θα δημιουργήσει και μια πιο ισορροπημένη διαχείριση για το πως θα κατανεμηθούν από δω και πέρα τα χρήματα. Ούτως ή άλλως ο Γουόλτερς δεν αναμένεται να πάρει ούτε τα μισά χρήματα από αυτά που θα έπαιρνε ο Νικ Καλάθης, οπότε υπάρχει ένα τεράστιο... περίσσευμα στο μπάτζετ που αναμένεται να δοθεί και στη θέση 4, όπου αυτή τη στιγμή ψηλά στη λίστα της ομάδας βρίσκονται οι Ντέρικ Γουίλιαμς και Βόιτμαν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags