Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέα μεταγραφή Ράντονιτς στον ΠΑΟ - Έκλεισε και δεύτερος μετά τον Γκριγκόνις - Τέλος οι Έλληνες
Μπάσκετ
| 2022-07-12 19:28:00

Νέα μεταγραφή Ράντονιτς στον ΠΑΟ - Έκλεισε και δεύτερος μετά τον Γκριγκόνις - Οκτώ οι Έλληνες!

Νέα μεταγραφή Ράντονιτς στον ΠΑΟ - Έκλεισε και δεύτερος μετά τον Γκριγκόνις - Οκτώ οι Έλληνες!

Ποιος υπογράφει άμεσα στο Τριφύλλι, το νέο ρόστερ και το "4αρι"! Διοίκηση και προπονητής συμφώνησαν να... τρέξουν τις μεταγραφές και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχουμε τις ανακοινώσεις. Ποιες θα είναι οι επόμενες προσθήκες και τι γίνεται με το ελληνικό στοιχείο.

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση του Μάριους Γκριγκόνις στόχευε στον παίκτη που θα μοιραστεί τη θέση «1» με τον Πάρις Λι, μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση με τον Νικ Καλάθη.

Οι πληροφορίες του Sportdog λοιπόν αναφέρουν, ότι μετά τον Γκριγκόνις ο επόμενος που ντύνεται στα πράσινα είναι ο Νέιτ Γουόλτερς! Ο Αμερικανός ήταν η βασική επιλογή του Ντέγιαν Ράντονιτς αφού δεν προχώρησε του Καλάθη, με την ΚΑΕ να έχει σε τελικό στάδιο τις συζητήσεις για να τον υπογράψει!

Με την επικείμενη προσθήκη του Γουόλτερς ο Παναθηναϊκός κλείνει σχεδόν όλη την περιφέρειά του, με ένα μόνο παίκτη ν’ απομένει πίσω από τον Γκριγκόνις στη θέση «2» για να ολοκληρωθεί το παζλ.

Γενικά πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι το ρόστερ να κλείσει όσο το δυνατό νωρίτερα. Γι’ αυτό, αναμένονται σύντομα εξελίξεις και στην προσπάθεια απόκτησης του βασικού παίκτη στη θέση «4». Με τον Ντέρικ Γουίλιαμς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, να παίζει δυνατά εκεί!

Πολύ πιθανό να μην πάει για άλλο Έλληνα μετά το τέλος με Καλάθη

Οι πληροφορίες του Sportdog αυτή τη στιγμή, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να μην κινηθεί για άλλον Έλληνα.

Άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση γηγενούς αθλητή που να μπορεί να προσφέρει σημαντικά και να είναι άμεσα διαθέσιμος. Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης που ήταν σε αυτήν την κατηγορία ντύθηκε στα πράσινα.

Με αυτά τα δεδομένα, επομένως, οι Έλληνες του Παναθηναϊκού στην 14αδα (σ.σ. 8+6 ξένοι) της επόμενης σεζόν θα είναι οι εξής: Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, Π. Καλαϊτζάκης, Μποχωρίδης, Μαντζούκας, Χουγκάζ, Σαμοντούροφ, Αβδάλας.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναβάθμιση για ΠΑΟ - Το παίρνει πάνω του ο Ράντονιτς με 4 μεταγραφές - Εκεί υπογράφει ο Καλάθης! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags