Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Χαμός για Εθνική μετά την δήλωση για Αντετοκούνμπο - Άλλαξαν τα δεδομένα - Δεύτερο φαβορί!
| 2022-07-23 09:40:00

Χαμός για Εθνική μετά την δήλωση για Αντετοκούνμπο - Άλλαξαν τα δεδομένα - Δεύτερο φαβορί!

Του Ηλία Λιβάνιου
Χαμός για Εθνική μετά την δήλωση για Αντετοκούνμπο - Άλλαξαν τα δεδομένα - Δεύτερο φαβορί!

Αρκετά ψηλά η Ελλάδα στη μάχη της κατάκτησης του Eurobasket 2022!

Εθνική Ελλάδας: Σιγά σιγά αυξάνονται όλο και περισσότερο οι Εθνικές ομάδες που ανακοινώνουν την προεπιλογή των παικτών ενόψει του Eurobasket 2022.

Η Εθνική μας και ο Δημήτρης Ιτούδης μπορεί ακόμη να μη το έχουν πράξει αυτό, ωστόσο η τοποθέτηση του Οπενχάιμερ των Μπακς στο τεχνικό επιτελείο του Έλληνα κόουτς δείχνει πως οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο θα βρίσκονται στη τελική φάση.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη είδηση έχει αλλάξει ελαφρώς και τα δεδομένα των μπουκ για το ποια ομάδα θα σηκώσει τον πολυπόθητο τίτλο! Το πρώτο φαβορί παραμένει εξαρχής η Σερβία των Γιόκιτς, Τεόντοσιτς, Νέντοβιτς, ωστόσο έχει αρκετά καθοδική πορεία η Εθνική μας.

Πλέον, οι Σέρβοι δίνονται στο 4.20 και η Ελλάδα στο 5.10, ενώ είχε ανοίξει σε αποδόσεις μεγαλύτερες από το 6.00. Από κοντά βέβαια και η Γαλλία, εν αναμονή του τι θα γίνει με τον Εμπίιντ, που δίνεται στο 5.25!

Τέλος την πρώτη τετράδα συμπληρώνουν οι Σλοβένοι του Λούκα Ντόνσιτς στο 7.00. Όσον αφορά τους Ισπανούς, είναι το 5ο φαβορί, απόρροια του ότι αρκετοί παίκτες κλειδιά έχουν αποσυρθεί, όπως τα αδέρφια Γκασόλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags