Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Στέλνει" δύο παικταράδες στον Παναθηναϊκό ο Ντέρικ Γουίλιαμς
Μπάσκετ
| 2022-12-08 00:05:00

"Στέλνει" δύο παικταράδες στον Παναθηναϊκό ο Ντέρικ Γουίλιαμς

Sportdog Team
"Στέλνει" δύο παικταράδες στον Παναθηναϊκό ο Ντέρικ Γουίλιαμς

Τον ρόλο του… διαμεσολαβητή παίρνει ο Ντέρικ Ουίλιαμς καλώντας και προσκαλώντας εμμέσως στον Παναθηναϊκό τους Καρμέλο Άντονι και Αϊζάια Τόμας.

 

Παναθηναϊκός: Μέσω συνέντευξής του σε ευρωπαϊκό μέσο ο Ντέρικ Γουίλιαμς ανέφερε όταν ρωτήθηκε σχετικά για τους δύο πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι παραμένουν ελεύθεροι στην αγορά: «Θα τους έλεγα να πάνε στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το κυρίως θέμα» είπε στο Basket News.

Αμφότεροι παραμένουν χωρίς ομάδα στο ΝΒΑ, όπως μεταξύ άλλων και οι Ραζόν Ρόντο, ΝτεΜάρκους Κάζινς και Λου Ουίλιαμς, με τον Ντουάιτ Χάουαρντ προσφάτως να βρίσκει ομάδα εκτός ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Ταϊβάν. Ο Ουίλιαμς, καθώς έχει βρει τον εαυτό του στον Παναθηναϊκό, του αρέσει το κλίμα και ρόλος του στην ομάδα, έχει κάθε λόγο να αναφέρει τα καλύτερα για την ομάδα του, κάνοντας τη δική του... προσπάθεια ενίσχυσης.

«Αν τηλεφωνήσουν, τους δίνω συμβουλές ό,τι θέλουν. Αλλά νομίζω ότι υπάρχει ένα τόσο υψηλού επιπέδου μπάσκετ που θα μπορούσαν να έρθουν στην Ευρώπη και να κυριαρχήσουν», δήλωσε ο Ουίλιαμς.

Σε άλλα ζητήματα και σχετικά με την προσαρμογή του στην Ευρώπη, όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια είπε:

«Είναι η πέμπτη χρονιά μου στην Ευρώπη και μπόρεσα να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα την πρώτη μου χρονιά με την Μπάγερν. Αλλά είναι διαφορετικό το μπάσκετ. Στο NBA είναι περισσότερο run ‘n gun, στην Ευρώπη έχει περισσότερη σωματική επαφή.

Aλλά νομίζω ότι όταν έρθεις στην Ευρώπη, το πραγματικό μπάσκετ θα δείξει αν μπορείς να παίξεις. Μέχρι στιγμής, ήταν υπέροχο για μένα. Στην Ευρώπη, πρέπει να επιδείξεις διαφορετικές πτυχές του παιχνιδιού σου. Μέχρι στιγμής το έχω καταφέρει».

Ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο σκέψης του και στη μετάβασή του από το ΝΒΑ στην Ευρώπη: «Το μεγαλύτερο πράγμα για μένα ήταν να ξεχάσω πού είχα παίξει στο ΝΒΑ και να μείνω στη στιγμή. Με βοήθησε πολύ. Γνωρίζοντας ότι αν μπορώ να συνεχίσω να παίζω καλά, όποια όνειρα και φιλοδοξίες κι αν έχω, είτε θέλω να επιστρέψω στο ΝΒΑ είτε να πάω σε άλλη ομάδα υψηλότερου επιπέδου στην Ευρώπη, απλώς έμενα στη στιγμή. Νομίζω ότι αυτό είναι το κύριο πράγμα που με βοήθησε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα έφερε... όλα τούμπα ο Ράντονιτς - Η μεταγραφή που έρχεται για να πάρει το επόμενο διπλο στο ΣΕΦ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags