Facebook Pixel Μπάσκετ: Πασίγνωστος μπασκετμπολίστας κατηγορείται για επίθεση σε δύο υπαλλήλους - Κινδυνεύει με φυλάκιση!
| 2023-04-28 07:00:00

Πασίγνωστος μπασκετμπολίστας κατηγορείται για επίθεση σε δύο υπαλλήλους - Κινδυνεύει με φυλάκιση!

Sportdog Team
Πασίγνωστος μπασκετμπολίστας κατηγορείται για επίθεση σε δύο υπαλλήλους - Κινδυνεύει με φυλάκιση!

Σοβαρά μπλεξίματα με το Νόμο για τον διάσημο παίκτη.
 

NBA: Ο γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Άντονι Έντουαρντς, αναφέρθηκε για επίθεση τρίτου βαθμού, αφού φέρεται να πέταξε μια καρέκλα που χτύπησε δύο υπαλλήλους μετά την ήττα της ομάδας του από τους Ντένβερ Νάγκετς (112-109) το βράδυ της Τρίτης (25/4) στην «Ball Arena», ανακοίνωσε την Τετάρτη το αστυνομικό τμήμα του Ντένβερ.

Το περιστατικό συνέβη καθώς ο Έντουαρντς κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια των Γουλβς μετά την ήττα και πέταξε μια αναδιπλούμενη καρέκλα, τραυματίζοντας τους υπαλλήλους, σύμφωνα με την αστυνομία του Ντένβερ. Τα τραύματα δεν ήταν σοβαρά, δήλωσε στο ESPN ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντένβερ Τζέι Κασίγιας.

«Είμαστε ενήμεροι για το υποτιθέμενο περιστατικό σχετικά με τον Άντονι Έντουαρντς μετά τον αγώνα 5 στο Ντένβερ και βρισκόμαστε στη διαδικασία συλλογής περισσότερων πληροφοριών», ανέφεραν οι Γουλβς σε δήλωση που δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης προσθέτοντας: «Δεν έχουμε άλλα σχόλια αυτή τη στιγμή».

Ο Έντουαρντς θα εμφανιστεί σε δικαστήριο στο Ντένβερ στις 9 Ιουνίου, σύμφωνα με την αναφορά. Η επίθεση τρίτου βαθμού είναι πλημμέλημα πρώτης κατηγορίας στην πολιτεία του Κολοράντο και ορίζεται ως «εν γνώσει ή απερίσκεπτα» που προκαλεί σωματική βλάβη. Εάν καταδικαστεί, ο Έντουαρντς αντιμετωπίζει πιθανή ποινή φυλάκισης και πρόστιμο έως και 1.000 δολάρια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags