Facebook Pixel Αξιολογώντας την απόδοση των διεθνών
Ποδόσφαιρο
| 2012-07-04 21:00:00

Αξιολογώντας την απόδοση των διεθνών

Αξιολογώντας την απόδοση των διεθνών

Είναι άδικο να κρίνεις τον οποιονδήποτε πριν καταλαγιάσουν τα συναισθήματά σου (όποια κι αν είναι αυτά) και είναι δύσκολο να εκφέρεις άποψη για ανθρώπους που υποστηρίζεις κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Έφτασε, όμως, η στιγμή να μοιραστούμε τις σκέψεις μας μαζί σας καθώς αισθανόμαστε έτοιμοι για μία αντικειμενική (κατά το δυνατό) αξιολόγηση δίχως επιρροές από το αποτέλεσμα ή τις προσωπικές συμπάθειες / αντιπάθειες.

Σηφάκης: Ασταθής. Δεν ήταν αρνητικός, αλλά δεν ενέπνευσε σιγουριά στην άμυνα. Ο τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και οι περιορισμένες επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη δεν του επέτρεψαν να παρουσιαστεί απολύτως έτοιμος για μία τόσο μεγάλη αγωνιστική πρόκληση. Έχασε την ευκαιρία να μαγνητίσει τα βλέμματα των scouters, δεδομένου ότι είναι ελεύθερος και σε καλή ηλικία.

Χαλκιάς: Το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σάρκα βαριά. Η ηλικία τον πρόδωσε σε επίπεδο αντιδράσεων κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του, με τον τραυματισμό να είναι λογικό επακόλουθο. Δεν έκανε την υπέρβαση και έκλεισε τον κύκλο του με απογοητευτικό τρόπο (το πιο γρήγορο 2-0 στην ιστορία των Euro).

Διαβάστε την υπόλοιπη κριτική στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags