Facebook Pixel Φετφατζίδης όπως ...Μήτρογλου!
| 2012-12-19 12:42:00

Φετφατζίδης όπως ...Μήτρογλου!

Φετφατζίδης όπως ...Μήτρογλου!

Η περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη έχει "πέσει" στο τραπέζι της μεταγραφικής αναζήτησης του Πανιώνιου εν όψει Ιανουαρίου!

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων», που δεν έχει βρει θέση στη φετινή ενδεκάδα των Πειραιωτών (είναι χαρακτηριστικό ότι έχει αγωνιστεί σε μόλις 3 ματς πρωταθλήματος και ο συνολικός του χρόνος συμμετοχής είναι 91 λεπτά), έχει αρκετές ομοιότητες, τρόπον τινά, με τον Κώστα Μήτρογλου που τη σεζόν 2010-11, με μόλις 4 μήνες παρουσίας στην «πλατεία», συνέβαλε τα μέγιστα στην -τότε- σωτηρία του Πανιώνιου!

Ο «Φέτφα» έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, πλην όμως, αφ' ής στιγμής δεν αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους», χάνεται μέρα με τη μέρα, με τους Πειραιώτες να προτίθενται να τον δώσουν δανεικό, ώστε να πάρει «γεμάτα» παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει με περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις.

Οπως και ο Μήτρογλου, δηλαδή, που το τετράμηνο Ιανουάριος - Απρίλιος του 2011 πήρε από το... χεράκι τον Πανιώνιο, σημειώνοντας 8 (!) γκολ σε 11 συμμετοχές με τα κυανέρυθρα και ουσιαστικά τον έσωσε από τα... Τάρταρα της Football League. Στο μυαλό του 22χρονου (έχει γενέθλια την Παρασκευή) διεθνούς άσου έχει ωριμάσει η σκέψη της προσωρινής φυγής από το λιμάνι και για έναν ακόμη λόγο.

Η Εθνική και η Βραζιλία

Αυτός δεν είναι άλλος από την εθνική ομάδα. Ο «Φέτφα» στις τελευταίες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος (μετά, δηλαδή, το Euro στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας) δεν είχε ενεργό ρόλο και δεν είναι τόσο... μακρινή η ατάκα του Φερνάντο Σάντος στα στούντιο του Sentra 103,3 στις 16 Νοεμβρίου: «Κάποιοι παίκτες που δεν έχουν ενεργό ρόλο στις ομάδες τους όπως ο Φετφατζίδης πρέπει να φύγουν και να παίξουν δανεικοί κάπου, όπως είχε κάνει ο Μήτρογλου».

Το πρότζεκτ «Βραζιλία» είναι τεράστιο δέλεαρ για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό και στον Πανιώνιο θα έχει την ευκαιρία να παίξει και να θυμίσει σε όλους ότι είναι... εδώ. Στον Πανιώνιο παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις και αν ο «Φέτφα» δεν βρει κάτι στο εξωτερικό (που να του «εξασφαλίζει» χρόνο συμμετοχής), θα έχουν ουκ ολίγες πιθανότητες να τον πάρουν ως δανεικό μέχρι τον προσεχή Ιούνιο.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι και το όνομα του Τάσου Παπάζογλου «έπεσε» κάποια στιγμή στο τραπέζι. Αφενός μεν, όμως, η παραμονή όπως όλα δείχνουν του Κουλουχέρη (θα γίνει συνάντηση μαζί του ως την Παρασκευή), αφετέρου δε, η ηλικία του αμυντικού των «ερυθρόλευκων» (24 χρονών και 3 μηνών) ουσιαστικά ήταν αποτρεπτικά για παρόμοιες σκέψεις.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags