Facebook Pixel Έρχεται τρέχοντας!
| 2012-12-24 12:28:00

Έρχεται τρέχοντας!

Έρχεται τρέχοντας!

Ο Κροάτης στόπερ, Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε για την επιθυμία του να έρθει στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στην εφημερίδα "Match Reports":

Τι ξέρεις για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ;

"Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ ήρθε σε επαφή με τον μάνατζέρ μου, ότι ρώτησε για μένα και του περιγράψαμε την κατάσταση".

Τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο; Ξέρεις κάποια ονόματα παικτών του ΠΑΟΚ;

"Έμαθα ορισμένα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, ξέρω ότι είναι σαν μια οικογένεια, ότι όλοι οι άνθρωποι γύρω από τον ΠΑΟΚ ζουν για την ομάδα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα γνωρίζω ότι υπάρχουν μεγάλες ομάδες με σπουδαία ιστορία. Αυτή την εποχή περνούν μια μικρή κρίση, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα βελτιωθεί η κατάσταση. Γνωρίζω πως η Ελλάδα έχει πολλά νέα ταλέντα, ικανά να ανεβάσουν το επίπεδο του πρωταθλήματος".

Μίλησες με κάποιον άνθρωπο από τον ΠΑΟΚ; Τον κύριο Τσιστιακόφ ή τον κύριο Βρύζα;

"Όχι, δεν μίλησα ακόμα με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, μόνο ο μάνατζέρ μου".

Γιατί θέλεις να φύγεις από τη Ντιναμό Μόσχας;

"Δεν ανέφερα ποτέ ότι θέλω να φύγω από τη Ντιναμό. Πήγα με μεγάλες προσδοκίες το καλοκαίρι στην Ντιναμό και τις διατηρώ ακόμα αυτές τις προσδοκίες. Η ομάδα είναι πολύ καλά οργανωμένη. Ξεκινήσαμε, όμως, πολύ άσχημα τη σεζόν και απολύθηκε ο προπονητής. Ο νέος προπονητής που ήρθε άλλαξε ορισμένους παίκτες. Έτσι, ο μάνατζέρ μου συναντήθηκε με τη διοίκηση της Ντιναμό και αποφασίσαμε να εξετάσουμε όλες τις πιθανότητες για το μέλλον μου".

Έχεις προτάσεις από άλλες ομάδες; Είναι ο ΠΑΟΚ η προτεραιότητά σου;

"Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γερμανία, την Αγγλία, το Βέλγιο και την Ιταλία. Υπάρχει και μια συγκεκριμένη πρόταση ομάδας από αυτές τις χώρες. Όπως προανέφερα, για να αποφασίσω να αλλάξω ομάδα πρέπει να έχει κάποιο νόημα. Θέλω να πάω σε μια υγιή ομάδα, με καλή ψυχολογία και με στόχους, στην οποία θα μπορέσω να προσφέρω την εμπειρία μου για να εκπληρωθούν οι φιλοδοξίες μου".

Πιστεύεις ότι είστε κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ;

"Αυτή την ερώτηση πρέπει να την κάνετε στον μάνατζέρ μου. Χειρίζεται όλη την υπόθεση και τον εμπιστεύομαι απόλυτα".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο κύριος Δώνης, έχει πει ότι θέλει έναν στόπερ ο οποίος θα προωθεί το παιχνίδι από πίσω. Είναι κάτι που μπορείς να κάνεις;

"Δεν θα έλεγα ότι είναι αυτό το πιο δυνατό μου σημείο. Πάντως, για το ποια είναι τα δυνατά μου σημεία και το εάν προώθηση του παιχνιδιού από την άμυνα συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτά, πρέπει να ρωτήσετε τους ειδικούς. Η δουλειά μου είναι να δουλεύω πολύ σκληρά καθημερινά για να καλύπτω τις ανάγκες και τις επιθυμίες του προπονητή".

Τι έχεις ακούσει για τον νέο ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, του τον κύριο Ιβάν Σαββίδη;

Έχω ακούσει ότι στόχος του είναι η σωστή οργάνωση της ομάδας και ότι έχει όραμα για τον ΠΑΟΚ».

Ξέρω απ’ όσα έμαθες για τον ΠΑΟΚ, για έναν παίκτη της δικιάς σου κλάσης είναι κίνητρο να έρθει να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα;

"Όπως είπα παραπάνω, αυτό που ψάχνω είναι το πώς θα μπορέσω αξιοποιώντας την εμπειρία μου να βοηθήσω την ομάδα. Αυτό είναι το πρώτιστο μέλημά μου. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι χαμηλού επιπέδου. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή παρουσία στο Champions League και ο ΠΑΟΚ έκανε καλές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags