Facebook Pixel Υπόσχεση Φερέιρα: «Ποτέ δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα στον ΠΑΟ»
| 2014-02-19 18:26:00

Υπόσχεση Φερέιρα: «Ποτέ δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα στον ΠΑΟ»

Υπόσχεση Φερέιρα: «Ποτέ δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα στον ΠΑΟ»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι σίγουρος πως θα έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τα χρήματα που του οφείλονται και τόνισε πως δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα στο τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα Goal:

«Περίπου έναν μήνα μετά την αποχώρησή μου απ' τον Παναθηναϊκό (σ.σ. έλυσε το συμβόλαιό του στις 15 Νοεμβρίου 2012) κάναμε έναν πρώτο διακανονισμό με τη διοίκηση, για να πληρωθώ τα χρήματα που μου οφείλονται σε βάθος ενός χρόνου. Η συμφωνία αυτή δεν τηρήθηκε, λόγω των πολύ μεγάλων οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου κι αυτό είναι κάτι που κατανοώ απόλυτα...

Τις τελευταίες εβδομάδες είμαστε σε νέες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, για να καταλήξουμε σε συμφωνία, που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Πιστεύω πως αυτό δεν θα αργήσει να γίνει. Γνωρίζω πολύ καλά πως το θέμα των διακανονισμών είναι πολύ σημαντικό και κρίσιμο, για να μπορέσει να εξασφαλίσει η ομάδα την αδειοδότηση και να συμμετάσχει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Δεν θα δημιουργούσα ποτέ πρόβλημα στον Παναθηναϊκό και αυτό θέλω να το ξέρουν όλοι. Θα βρούμε λύση στο δικό μας θέμα κι εύχομαι ο σύλλογος να μπορέσει να πάρει την άδεια και ν απάρει κανονικά μέρος του χρόνου στα Κύπελλα Ευρώπης, γιατί εκεί είναι η θέση του.

Γνωρίζω πως γίνεται μια σημαντική προσπάθεια για να δημιουργηθεί μια νέα ομάδα στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν προβλήματα ως προς το οικονομικό, αλλά εύχομαι ολόψυχα να πετύχει το κλαμπ τους στόχους του. Να κερδίσει φέτος το Κύπελλο και να βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πραγματικά εύχομαι να τα καταφέρει, γιατί ο Παναθηναϊκός θα έχει πάντα ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς μου. Έζησα πολύ δυνατές στιγμές μαζί του και είναι ένας σύλλογος που πάντα θα αγαπώ...». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags