Facebook Pixel Θα βρει κορόιδο για τον νέο …Ζίζι;
| 2011-05-09 19:21:00

Θα βρει κορόιδο για τον νέο …Ζίζι;

Θα βρει κορόιδο για τον νέο …Ζίζι;

Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο παλτό που έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα του Ολυμπιακού από εποχής... Ζίζι Ρόμπερτς. Μπορεί να τον έχει ξεπεράσει κιόλας...

Ο Μοϊσές Ουρτάδο ήρθε ως... terminator και φεύγει ως καρπαζοεισπράκτορας αφού στην πρώτη και κατά πάσα πιθανότητα τελευταία του ελληνική σεζόν, το μόνο που έκανε ήταν λίγη γυμναστικούλα και πισίνα στου Ρέντη προκειμένου να αποθεραπευθεί.

Έπαιξε σε κάποια ματσάκια επειδή είχε βύσμα τον Βαλβέρδε αλλά απογοήτευσε. Ήταν τόσο γρήγορος και δυνατός όσο ένας τύπος 140 κιλών με συγκαμένα μπουτάκια.

Τα λέμε τραβηγμένα; Δεν τα λέμε εμείς. Άνθρωποι της ομάδας τα λένε βλέποντας καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν ένα παίκτη με ιστορικό τραυματισμών να έρχεται για να κάνει διακοπές στη χώρα μας και την ίδια ώρα ένα ελληνόπουλο, όπως ο Γιάννης Παπαδόπουλος, να τα δίνει όλα αλλά να μην παίρνει ούτε μισή ευκαιρία από τον προπονητή του.

Τώρα ψάχνονται στον Ολυμπιακό να στείλουν το "παλτό" από 'κει που ήρθε και τη δύσκολη αυτή αποστολή έχει αναλάβει ο Εδουάρδο Μαθία. Οι πιθανότητες να βρει κορόιδο για να του δώσει τον Ουρτάδο είναι ελάχιστες. Ακόμα και ως αντάλλαγμα, δύσκολα θα βρεθεί κάποια ομάδα που θα του πληρώσει το συμβόλαιο.

Στην Ισπανία δυστυχώς γνωρίζουνε καλά ότι είναι παίκτης με ιστορικό τραυματισμών, κάτι που στον Πειραιά το ανακάλυψαν αφού τον είχαν ήδη υπογράψει. Ας πρόσεχαν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags