Facebook Pixel "Αυτό που βίωσα στην Τούμπα δεν υπάρχει πουθενά"!
| 2016-08-02 11:02:00

"Αυτό που βίωσα στην Τούμπα δεν υπάρχει πουθενά"!

"Αυτό που βίωσα στην Τούμπα δεν υπάρχει πουθενά"!

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, σε συνέντευξη του στην ολλανδική εφημερίδα "de telegraaf" αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τον Δικέφαλο...

"Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζουν για την ομάδα τους και δεν διστάζουν να βάλουν το κεφάλι τους στη... φωτιά μέσα από πυροτεχνήματα και βεγγαλικά. Δεν θα ξεχάσω ένα παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή, πως είχαν αντιδράσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Δεν έχω βιώσει πουθενά αυτό που βίωσα εκεί. Αν μπορώ να θυμηθώ μια ατμόσφαιρα που να είναι πιο κοντά στην Τούμπα είναι αυτή στο Σεντ Ετιέν, όταν αγωνίστηκα εκεί την δεκατία του '70 με το Αμβρούργο.

Μου άρεσε η εμπειρία μου στην Ελλάδα, ήταν μαγευτική. Και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που επέλεξα τον ΠΑΟΚ, ήθελα την περιπέτεια, να ζήσεις το ποδόσφαιρο μέσα από πολύ διαφορετικά μονοπάτια" ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο ο Χουμπ Στέφενς για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει ο Άγαξ στην Τούμπα μετά το sold out στην Τούμπα.

Κατόπιν, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στο 1-1 του πρώτου αγώνα, σημειώνοντας πως: "Η θέση του Άγιαξ είναι δύσκολη μετά το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, οι Ολλανδοί έδειξαν πως έχουν ποιότητα και ξεκίνησαν πιο νωρίς την προετοιμασίας τους. Αυτό θα παίξει ένα ρόλο γύρω στο 10%".

Όσο για το πως θα προσεγγίσουν οι δυο ομάδες το παιχνίδι: "Το ιδανικό για τον ΠΑΟΚ είναι οργανωθεί πίσω, παίζοντας με αντεπιθέσεις. Την ίδια ώρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα ουρλιάζουν και θα δίνουν ώθηση στην ομάδα τους. Ο Άγιαξ πρέπει να εκμεταλλευτεί τους χώρους και να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει, έχει περισσότερη ποιόητα..." 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags