Facebook Pixel Νάτα τα "λιοντάρια"!
| 2017-03-12 16:46:00

Νάτα τα "λιοντάρια"!

Νάτα τα "λιοντάρια"!

Ο Πανσερραϊκός έκανε τη νίκη της αγωνιστικής στη Football League!

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος έκαμψε με 1-0 την αντίσταση των Χανίων το μεσημέρι της Κυριακής (12/3) και πήγε στο +4 από την ομάδα του Νίκου Παντελή.

Το ματς ξεκίνησε με φάση, αφού πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό ο Σταματής έκανε το σουτ και αστόχησε. Στο 6' ο Αποστολόπουλος τέσταρε τον Ρίστιτς, αλλά εκείνος του είπε «όχι», ενώ απομάκρυνε και τη σέντρα - σουτ του Ζέρη στο 12'.

Οι γηπεδούχοι είχαν μπει πολύ καλύτερα και έφτασαν σε μία ακόμη τελική με τον Βαρούχα στο 19'. Ωστόσο, η πρώτη πολύ καλή ευκαιρία ήταν για τους Σερραίους, οι οποίοι άγγιξαν στο 21' το γκολ με τον Κάκκο.

Σταδιακά ανέβηκαν τα «λιοντάρια» και το ματς άνοιξε. Είχαν φάσεις με τον Γκούρτσα στα επόμενα λεπτά και ο ΑΟΧ απάντησε στο 34', όταν ο Φουρλάνος έδωσε τον Αποστολόπουλο και εκείνος νικήθηκε ξανά από τον Ρίστιτς, κάτι που συνέβη και στο 44'.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με φάσεις των Χανίων, τα οποία απείλησαν δις με τον Βακενβάι. Η απάντηση του Πανσερραϊκού ήταν ένα άστοχο σουτ του Ρούτση και κάπου εκεί το ματς πάγωσε για περίπου ένα τέταρτο. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να προσπαθούν να δημιουργήσουν, αλλά δεν έβρισκαν εύκολα χώρους.

Τελικά στο 71' ο Πανσερραϊκός με τον πολύ δραστήριο Κάκκο έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Βασιλείου. Ωστόσο, έξι λεπτά μετά ο Ρούτσης έκανε το γύρισμα και ο Γκούρτσας με γυριστό διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags