Facebook Pixel Σεισμός στη Νέα Σμύρνη - "Τελειωμένος" ο Μιλόγεβιτς - Έρχεται Έλληνας κόουτς- Κλεισμένες μεταγραφάρες!
| 2017-04-17 15:33:00

Σεισμός στη Νέα Σμύρνη - "Τελειωμένος" ο Μιλόγεβιτς - Έρχεται Έλληνας κόουτς- Κλεισμένες μεταγραφάρες!

Σεισμός στη Νέα Σμύρνη - "Τελειωμένος" ο Μιλόγεβιτς - Έρχεται Έλληνας κόουτς- Κλεισμένες μεταγραφάρες!

Τα πάνω-κάτω στον Πανιώνιο! Προς αποχώρηση ο "αρχιτέκτονας" της φετινής ομάδας-θαύμα! Τι θα γίνει με τον διάδοχό του και ποιοι παίκτες έρχονται;

Μπορεί από τον Πανιώνιο να λένε δημόσια πως θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο, ωστόσο είναι κοινό μυστικό στην Πλατεία πως ο Σέρβος τεχνικός είναι φευγάτος από τη Νέα Σμύρνη.

Όπως σας αποκαλύψαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο νεαρός τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί τη φετινή του επιτυχία στον Πανιώνιο και να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, σε μία ομάδα με πιο υψηλούς στόχους.

Μάλιστα, οι Κυανέρυθροι έχουν λάβει τα ...μηνύματα από τον Σέρβο κόουτς και προετοιμάζονται ήδη για τη διάδοχη κατάσταση. Όπως έχει μάθει, άλλωστε, ο Σκύλος στον Πανιώνιο προσανατολίζονται να δώσουν τα ηνία της ομάδας σε Έλληνα τεχνικό και έχουν κάνει τις πρώτες κρούσεις σε έναν κόουτς που έχει αυτή τη στιγμή ομάδα και σε έναν άλλον που παραμένει άνεργος.

Την ίδια στιγμή, στην Πλατεία τρέχουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας κλείσει ήδη τρεις παίκτες! Κάτω από άκρα μυστικότητα, οι Κυανέρυθροι έχουν έρθει σε συμφωνίες για τρεις μεταγραφές και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, πρόκειται για αξιόλογους ποδοσφαιριστές, που θα αποκτηθούν κανονικά από τον Πανιώνιο και όχι με δανεισμό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags