Facebook Pixel Κορυφαία δήλωση για Λουτσιάνο και Παναθηναϊκό: "Πέτυχε διάνα"!
| 2017-07-09 08:44:00

Κορυφαία δήλωση για Λουτσιάνο και Παναθηναϊκό: "Πέτυχε διάνα"!

Κορυφαία δήλωση για Λουτσιάνο και Παναθηναϊκό: "Πέτυχε διάνα"!

Ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται πολύ κοντά στο "τριφύλλι" και για την περίπτωσή του μίλησε κάποιος που τον γνωρίζει πολύ καλά!

Την περσινή σεζόν ο Λουτσιάνο αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λεγανές και ο Ασιέρ Γαριτάνο, τεχνικός της ισπανικής ομάδας, σχολίασε στη Live Sport για την επιλογή του και για τα φτωχά στατιστικά του στη Λεγανές:

«Αν τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, σίγουρα θα έχει πετύχει διάνα. Μιλάμε όμως για μία ομάδα όπως η Λεγανές, η οποία κάνει λίγες ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι κι έχει ως πρώτο μέλημά της να μη δεχθεί γκολ». 

Για τη θέση του: «Ο ιδανικός χώρος δράσης του είναι η περιοχή, εκεί αισθάνεται πιο άνετα. Δεν είναι πολύ γρήγορος, αλλά έχει εξαιρετικά τελειώματα με το αριστερό». 

Για τον λόγο που δεν έμεινε στη Λεγανές: «Είμαστε μία μικρή ομάδα με περιορισμένο προϋπολογισμό. Εγώ θα ήθελα να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε, γιατί έχει ταλέντο, ανέβασε σταδιακά την απόδοσή του και δουλεύει για την ομάδα». 

Για την προσαρμογή του στην Ευρώπη: «Στη Βραζιλία έπαιζε στην Κορίνθιανς, σε μία ομάδα που κυριαρχούσε. Στον Παναθηναϊκό θα έχει σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags