Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα Βαμβακούλα για τους παίκτες του Ολυμπιακού - «Αυτό ενοχλεί τον Μαρινάκη»!
| 2017-09-27 12:56:00

Ξέσπασμα Βαμβακούλα για τους παίκτες του Ολυμπιακού - «Αυτό ενοχλεί τον Μαρινάκη»!

του Γιώργου Κτενά
Ξέσπασμα Βαμβακούλα για τους παίκτες του Ολυμπιακού - «Αυτό ενοχλεί τον Μαρινάκη»!

O παλαίμαχος άσος αποκαλύπτει στο sportdog.gr τι έχει πειράξει τον πρόεδρο των Ερυθρολεύκων - Μυθική ατάκα για τον Χάσι!  

Θρυλική μορφή της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού ο Νίκος Βαμβακούλας, μίλησε στο sportdog.gr για το αποψινό παιχνίδι των Πειραιωτών εναντίον της Γιουβέντους, στο πλαίσιο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναφέρθηκε στην παρουσία ορισμένων των ποδοσφαιριαστών της ομάδας που δεν τον γεμίζει και, παράλληλα, στεναχωρεί τους οπαδούς και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σχολίασε ότι η ομάδα χρειάζεται ηρεμία αυτή την περίοδο, αλλά και ότι για να παίξει κάποιος στον Ολυμπιακό πρέπει να διαθέτει φιλότιμο.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Τάκη Λεμονή από τον σύλλογο αλλά και στην απόλυση του Μπέσνικ Χάσι, που κυριάρχησε τις προηγούμενες ημέρες στο ρεπορτάζ του συλλόγου.

«Ο Ολυμπιακός έχει παίξει εναντίον των καλύτερων ομάδων και έχει αποδείξει ότι όταν υπάρχουν δυσκολίες είναι μαζεμένος. Θεωρώ ότι εναντίον της Γιουβέντους θα δείξει καλό πρόσωπο. Έχει έρθει και ο Λεμονής τώρα, θα μπει ξανά στο κλίμα της ομάδας. Θεωρώ ως το πιο σημαντικό αυτό το διάστημα την ηρεμία, να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Δεν χρειάζονται δηλώσεις, τίποτα δεν χρειάζεται», σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog.gr ο Νίκος Βαμβακούλας και στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονό του για την εικόνα κάποιων παικτών του Ολυμπιακού:

«Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είχε χρόνια να φέρει τέτοιους παίκτες, αλλά δεν βλέπω να τα δίνουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Γι' αυτό είναι πικραμένος ο κόσμος του Ολυμπιακού και ο πρόεδρός του. Κάπου είναι αχαριστία να μην τους λείπει τίποτα και να μην ικανοποιούν τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Δεν λέμε να παίζει συνεχώς καλά, Κυριακή

-Τετάρτη, αλλά εδώ φτάσαμε να λέμε ότι χρειάζονται ξεκούραση όταν έχουν δύο κολλητά παιχνίδια. Μα, ένας ποδοσφαιριστής δεν χρειάζεται 3-4 διαδοχικά παιχνίδια για να βρει ρυθμό; Τα περιθώρια στενεύουν και πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ότι χρειάζεται να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν μπορεί ο κόσμος του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος να τους συγχωρούν συνεχώς».

«Αυτό ενοχλεί τον πρόεδρο»​

Ποια είναι η άποψή σας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ;

«Ο Ολυμπιακός έχει το ρόστερ για να κερδίζει παντού, ειδικά στην Ελλάδα. Όταν παίζεις ένα ντέρμπι όμως, είτε με τον Παναθηναϊκό είτε με την ΑΕΚ είτε με τον ΠΑΟΚ, έχεις απαιτήσεις από τους παίκτες να παίξουν καλά και δυνατά. Όχι με τσαμπουκά, αλλά με πάθος. Και βλέπεις ότι αυτό δεν υπάρχει. Ο Ολυμπιακός έχει ιστορία και πρέπει να το καταλάβουν αυτό, δεν πηγαίνουν για τουρισμό στο γήπεδο. Έχουν πικράνει τον κόσμο του Ολυμπιακού, δεν ήταν το αποτέλεσμα εναντίον της ΑΕΚ αλλά η συμπεριφορά. Αυτή ενοχλεί και τον πρόεδρο. Προφανώς δεν θα είσαι συνεχώς καλός, αλλά τρέξε, παίξε δυνατά, προσπάθησε».

Θεωρείτε ότι η επιστροφή του Τάκη Λεμονή μπορεί να λειτουργήσει θετικά προς την κατεύθυνση που αναφέρατε;

«Πάντα η έλευση ενός καινούργιου προπονητή αλλάζει την ψυχολογία. Χρειάζεται όμως να έχεις φιλότιμο και άντερα, αλλιώς δεν μπορείς να παίξεις στον Ολυμπιακό».

«Ας πήγαινε σε βουλκανιζατέρ»

Πώς σχολιάζετε τη θητεία του Μπέσνικ Χάσι στην ομάδα;

«Ξεκίνησε καλά στην Ευρώπη, αλλά μετά νομίζω ότι έκανε κάποια λάθη τακτικής. Δεν έβαζε τους παίκτες εκεί που έπρεπε. Δεν μπορείς να έχεις δύο αριστερά μπακ, για παράδειγμα, και να μην παίζει κανένα. Δεν μπορείς να έχεις δύο σέντερ μπακ και να μην παίζουν. Άκουσα και μια δήλωσή του, ότι ο Ολυμπιακός έχει πίεση. Δεν το ήξερε ότι ο Ολυμπιακός έχει πίεση, πριν έρθει εδώ; Τι νόμιζε πως είναι η πίεση, για τα λάστιχα; Ας πήγαινε σε βουλκανιζατέρ τότε».

Το μήνυμά σας προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού, με αφορμή τη νέα σελδα που γύρισε στην ομάδα, ποιο είναι;

«Πρέπει ο κόσμος να κάνει λίγη υπομονή. Έχει κάνει πολλή υπομονή ήδη, δηλαδή. Αλλά θεωρώ ότι πρέπει οι παίκτες να παίξουν και για τον κόσμο και για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος τους παρέχει τα πάντα. Είναι από τις λίγες ομάδες που τα έχουν όλα, πέρασαν στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ, τους έδωσε ο πρόεδρος πολλά λεφτά. Πρέπει κάποιοι παίκτες να προσφέρουν περισσότερα και να μην παίζουν μόνο για την πάρτη τους. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία».   
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags