Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκάθαρος ο Μακ! «Το Κύπελλο ήταν μόνο η αρχή!»
| 2017-09-27 12:47:00

Ξεκάθαρος ο Μακ! «Το Κύπελλο ήταν μόνο η αρχή!»

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Μακ! «Το Κύπελλο ήταν μόνο η αρχή!»

Στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον ΙΑΝΟ για το Toumba Magazine, ο Σλοβάκος άσος αναφέρθηκε ξεκάθαρα στον στόχο της κατάκτησης του τίτλου.

Το πρώτο τεύχος της συνεργασίας του Δικεφάλου είναι αφιερωμένο στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και κυκλοφορεί σε δύο εξώφυλλα. Την συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον ΙΑΝΟ εγκαινίασε ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος υπέγραψε στα συλλεκτικά τεύχη του περιοδικού και μιλώντας για τον ίδιο και τον Δικέφαλο είπε αναλυτικά: 

Για το πρωτάθλημα ο Μακ είπε: «Αυτός είναι ο στόχος μας, εκεί θέλουμε να φτάσουμε και γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά! Έχω ξανά πει ότι όλη η Θεσσαλονίκη το περιμένει, αυτός είναι ο στόχος μας και ελπίζω και η Τούμπα και το περιοδικό να είναι γεμάτα από ιστορίες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το Κύπελλο ήταν μόνο η αρχή!»

Για το αν ζηλεύει που έλειπε από τους πανηγυρισμούς του Κυπέλλου τόνισε: «Ήμουν πολύ χαρούμενος για το επίτευγμα! Δεν ζήλευα με την κακή έννοια, αλλά σίγουρα θα ήθελα κι εγώ να είμαι στη Θεσσαλονίκη μαζί με την ομάδα και τον κόσμο που περίμενε στους δρόμους! Όπως είπα όμως το Κύπελλο ήταν μόνο η αρχή!

Για τα συναισθήματα του για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για μένα και α χρόνια που πέρασα εδώ ήταν τα καλύτερα στην καριέρα μου. Ο ΠΑΟΚ με έκανε αυτό που είμαι κατά κάποιον τρόπο και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ!»

Για το αν άλλαξαν οι Έλληνες διαιτητές είπε: «Είμαι εδώ για το TOUMBA Magazine… (γέλια)».

Για το αν διαβάζει βιβλία: «Δεν έχω διαβάσει κάποιο βιβλίο στη ζωή μου, δεν είμαι φαν. Όμως πλέον είμαι πατέρας και αναγκάζομαι να διαβάζω βιβλία με τα παιδιά μου…»

Τέλος ρωτήθηκε τι τίτλο που θα ήθελε να βάλει ο ίδιο σε ένα βιβλίο για τον ίδιο και απάντησε: «Είναι μια δύσκολη ερώτηση αλλά ελπίζω ο τίτλος να είναι «Πρωταθλητές 2017-2018!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags