Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ Σάκκαρη, πέρασε στα προημιτελικά!
| 2017-09-27 13:03:00

Σούπερ Σάκκαρη, πέρασε στα προημιτελικά!

Sportdog Team
Σούπερ Σάκκαρη, πέρασε στα προημιτελικά!

Μετά την Κατερίνα Βοσνιάκι, η Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, απέκλεισε και την Έλενα Βεσνίνα (Νο.21) και έκλεισε θέση στην οκτάδα του Wuhan Open!

Η Ελληνίδα μπήκε κακά στον αγώνα δεχόμενη break με το καλημέρα, αλλά αυτό δεν την πτόησε σε καμία περίπτωση, και αφού ανέβασε πολύ γρήγορα στροφές, κατάφερε και έκανε το παιχνίδι ''δικό της'', με πολύ καλή λειτουργία τόσο στο αμυντικό κομμάτι, κόντρα στην επιθετική Βεσνίνα, αλλά τόσο στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της, αφού οι winners έδιναν και έπαιρναν.

Η Μαρία βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο πολλές φορές στο εναρκτήριο κομμάτι της αναμέτρησης, αφού στο 5-6 το Νο16 του ταμπλό σέρβιρε για το 0-1.

Όχι μόνο έκανε break όμως, αλλά στην συνέχεια στην ''ρώσικη ρουλέτα'' του tie-break εμφανίστηκε έτοιμη για όλα, και ενώ βρέθηκε πίσω με 4-5, γύρισε ''τούμπα'' το σκορ και το κατέκτησε αξιοποιώντας την δεύτερη ευκαιρία της, με 8-6.

Το δεύτερο set ήταν πολύ πιο εντυπωσιακό, η κούραση μάλιστα μπήκε στην εξίσωση του παιχνιδιού, και τα λάθη έγιναν αρκετά περισσότερα και για τις δυο παίκτριες.

Η Σάκκαρη όμως, ήταν αυτήν που ήταν πιο ψύχραιμη και αποφασισμένη στο ματς, έλεγξε την κατάσταση απόλυτα, έσωσε set point ενώ βρισκόταν με 3-5 πίσω, και πήρε με 4(!) σερί games την νίκη εντυπωσιακά.

Η 22χρονη Ελληνίδα βρέθηκε με 1-4 πίσω στην αρχή, και στην συνέχεια με 3-5, αλλά δεν πτοήθηκε ποτέ.

Αφού η Ρωσίδα απώλεσε την τεράστια ευκαιρία της να κάνει το 1-1 όταν σέρβιρε, με την Μαρία να είναι απίστευτα ψύχραιμη σε εκείνο το σημείο, έχασε την ψυχολογία της, και αυτό το εκμεταλλεύτηκε απόλυτα η δικιάς μας Μαρία.

Άλλη μια σπουδαία νίκη λοιπόν για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που σφραγίστηκε με ένα έξοχο ράλι από την πλευρά της.

tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags