Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέος εφιάλτης: Ποιος πάει να... εξοντώσει τον ΠΑΟ!
| 2017-09-29 13:00:00

Νέος εφιάλτης: Ποιος πάει να... εξοντώσει τον ΠΑΟ!

Sportdog Team
Νέος εφιάλτης: Ποιος πάει να... εξοντώσει τον ΠΑΟ!

Απρόσμενο εμπόδιο στην προσπάθεια σωτήριας του συλλόγου.

Το πλάνο του Παναθηναϊκού, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου, προβλέπει πωλήσεις βασικών παικτών, προκειμένου να μπουν άμεσα στα ταμεία του συλλόγου χρήματα και να βγει η τρέχουσα σεζόν χωρίς προβλήματα.

Ένας από τους παίκτες που έχει βγει στη «βιτρίνα» είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, για τον οποίο υφίσταται από το καλοκαίρι το ενδιαφέρον της Μπενφίκα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει νέες ουσιαστικές διαπραγματεύσεις για να προχωρήσει το deal.

Mάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, οι Πορτογάλοι τις τελευταίες μέρες έχουν κάνει πίσω στην υπόθεση και δείχνουν να μην... καίγονται για τον Έλληνα πορτιέρο.

Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι έχουν πάψει να παρακολουθούν τον γκολκίπερ του Τριφυλλιού, ωστόσο η Μπενφίκα περιμένει τις εξελίξεις στα διοικητικά των Πράσινων και δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε κατάθεση επίσημη πρότασης από τη στιγμή που βλέπει ότι στην ελληνική ομάδα επικρατεί αστάθεια.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, οι Πορτογάλοι έχουν τη δυνατότητα, πλέον, να κάνουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή με τους δικούς τους όρους και μπορούν να ρίξουν κι άλλο την τιμή του παίκτη, γνωρίζοντας πως οι Πράσινοι θέλουν πάση θυσία ρευστό για να επιβιώσουν.

Από την άλλη, βέβαια, μπορεί να παρατείνουν ακόμα περισσότερο τη στάση τους, καθώς ξέρουν πως τον Έλληνα πορτιέρε θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν ακόμα και χωρίς χρήματα, αν και εφόσον οι εξελίξεις στην πράσινη ΠΑΕ είναι το επόμενο διάστημα αρνητικές.

Πάντως, όπως και να έχει, αυτό είναι ένα νέο, απρόσμενο εμπόδιο στη μάχη που δίνει η διοικούσα επιτροπή του συλλόγου, για να βρει χρήματα, μιας και τα έσοδα από την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου είναι σε μεγάλο βαθμό υπολογισμένα και άκρως απαραίτητα για να μπορέσουν οι Πράσινοι να καλύψουν σημαντικές τρέχουσες ανάγκες τους.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags