Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν χάνεται ούτε σήμερα η Μαρία Σάκκαρη!
| 2017-09-29 13:04:00

Δεν χάνεται ούτε σήμερα η Μαρία Σάκκαρη!

Sportdog Team
Δεν χάνεται ούτε σήμερα η Μαρία Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη, βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα της σε ημιτελικά διεθνούς οργάνωσης, καθώς επιβλήθηκε για ακόμα μία φορά στα κορτ του 2017 Dongfeng Motor Wuhan Open, νικώντας την Γαλλίδα Αλιζέ Κορνέ (Νο42), (7-6, 7-5).

Ο δρόμος για τον τελικό, περνά από την επίσης Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσία, Νο20 στην παγκόσμια κατάταξη. Τη σημαντική αναμέτρηση για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις, θα παρακολουθήσουμε ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV (Παρασκευή 29/9, COSMOTE SPORT 6HD, 14.30).

Η Μαρία Σάκκαρη διανύει την πιο επιτυχημένη φάση της καριέρας της, διαγράφοντας μια εκπληκτική πορεία σε όλη τη διοργάνωση. Η COSMOTE TV, βρίσκεται «πλάι» της μεταδίδοντας αποκλειστικά την πορεία της από τη φάση των "32" όπου βρέθηκε αντιμέτωπη με το Νο6 στον κόσμο, τη Δανή Καρολίν Βοζνιάκι. Στη συνέχεια, ακολούθησε το εντυπωσιακό 7-5, 6-3, οπότε και η Σάκκαρη πανηγύρισε την πρώτη της νίκη, όντας πλέον μέλος της κορυφαίας δεκάδας του ταμπλό και προχώρησε στη φάση των "16". Εκεί την περίμενε η Ελένα Βέσνινα, Νο21 από τη Ρωσία, με την 22χρονη εκπρόσωπό μας στα διεθνή κορτ να επικρατεί και πάλι, με διαδοχικά σετ (7-6, 7-5) και να προκρίνεται στους "8".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags