Facebook Pixel Διπλό χτύπημα του Ολυμπιακού για την άμυνα - Ταξίδι του Βρέντζου για μεταγραφή στην Αγγλία
| 2018-05-29 22:38:00

Φοβερή μεταγραφική αντεπίθεση Μαρινάκη με δίδυμο - Φύγε εσύ, έλα εσύ και «φονιάς» από Βρέντζο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερή μεταγραφική αντεπίθεση Μαρινάκη με δίδυμο - Φύγε εσύ, έλα εσύ και «φονιάς» από Βρέντζο!

Τσίτα τα γκάζια στο λιμάνι, ποιος τα μαζεύει, ποιος τρώει άκυρο.

Ο Ολυμπιακός «φουλάρει» για ενίσχυση στις θέσεις που έχει ανάγκη για μεταγραφές, με το κέντρο της άμυνας να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει στο παρελθόν, οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση δύο στόπερ, αφού το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει ο Μπιόρν Ένγκελς.

Η περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο βρίσκεται στο προσκήνιο, όμως η υπόθεση είναι αρκετά μπλεγμένη, με την Ιντερνασιονάλ να βρίσκεται στη μέση. Γι’ αυτό τον λόγο, οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ότι ακόμα κι αν το deal έχει ευτυχή κατάληξη, θα αργήσει και πολύ δύσκολα θα υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη πριν τα μέσα Ιουνίου.

Η καθυστέρηση στο θέμα του Βραζιλιάνου έχει ωθήσει τον Ολυμπιακό στο να ασκεί έντονη πίεση για να κλείσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα η μεταγραφή του έτερου μεγάλου στόχου για το κέντρο της άμυνας, αυτή του Αργεντινού Κριστιάν Λέμα. Συνεπώς, πιθανότατα σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο εν λόγω μέτωπο.

Τι ισχύει για ΜακΚέι και το ταξίδι Βρέντζου στην Αγγλία

Παράλληλα, οι Πειραιώτες θα ενισχυθούν και στην επιθετική γραμμή. Στο πλαίσιο αυτό ο Ολυμπιακός έχει συνδεθεί με τον Μπάρι ΜακΚέι της Νότιγχαμ, οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ όσο και ως σέντερ φορ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση του Σκωτσέζου άσου δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει. Μπορεί η Νότιγχαμ να είναι της ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο αυτός είναι και ο λόγος που το deal δυσκολεύει, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται αυτό. Η αιτία έγκειται στο γεγονός ότι ενδεχόμενη κίνηση του Μαρινάκη να παραχωρήσει βασικό παίκτη της αγγλικής ομάδας στον Ολυμπιακό αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη γκρίνια και αντιδράσεις στις τάξεις των φιλάθλων της.

Πάντως, ο Ολυμπιακός θα είναι ιδιαίτερα δραστήριος στην Αγγλία αναφορικά με τις μεταγραφικές του υποθέσεις τόσο σε επίπεδο ενίσχυσης όσο και πωλήσεων. Κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννης Βρέντζος, βρέθηκε το περασμένο τριήμερο στην Αγγλία, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι πραγματοποίησε επαφές για θέματα που αφορούν -και- τον Ολυμπιακό, ειδικότερα σχετικά με την ενίσχυση στο επιθετικό κομμάτι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags