Facebook Pixel Ποιος Λέμα και Μολέντο; Έκπληξη στον Ολυμπιακό με... άγνωστο στόπερ
| 2018-06-02 13:10:00

Ποιος Λέμα και Μολέντο; Έκπληξη με... άγνωστο στόπερ - Μεταγραφή Μαρινάκη που θα προκαλέσει ντόρο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Λέμα και Μολέντο; Έκπληξη με... άγνωστο στόπερ - Μεταγραφή Μαρινάκη που θα προκαλέσει ντόρο!

Χοντρό παιχνίδι για την άμυνα, ποιος «κόβεται» λόγω αντιδράσεων;

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια σχετικά με την περίπτωση του Κριστιάν Λέμα. Σε αυτή τη φάση ο παίκτης παρουσιάζεται να βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων (Μπενφίκα, Σεβίλλη) και να έχει απομακρυνθεί από τον Ολυμπιακό, ο οποίος, πάντως, δίνει τον δικό του αγώνα, όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Ο έμπειρος Αργεντινός στόπερ κρατάει στάση αναμονής και δεν απαντάει στους Πειραιώτες, ωστόσο δύσκολα πρέπει να υπάρχει σε αυτή τη φάση τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, καθώς σε αυτό το ενδεχόμενο μάλλον το deal θα είχε προχωρήσει, κάτι που τονίσαμε και σε άλλο θέμα.

Παράλληλα, δεν είναι πιθανό ο Ολυμπιακός να «χρησιμοποίησε» την υπόθεση του 28χρονου στόπερ για να «τρέξει» την περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο. Είναι δύο διαφορετικά θέματα που στο λιμάνι εξετάζουν ταυτόχρονα και δεν αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις άμεσα.

Σχετικά με τον Κριστιάν Λέμα, στον Πειραιά συντηρούν το ενδιαφέρον τους και περιμένουν από τον παίκτη να αντιδράσει, αν δεν προκύψει πραγματικά μια καλύτερη πρόταση από αυτή που έχει στα χέρια του από την ελληνική ομάδα. Όσον για τον πρώην αμυντικό του Παναθηναϊκού, όπως σας έχουμε γράψει πολλές φορές, νεότερα θα προκύψουν προς τα μέσα του καλοκαιριού, όταν και οι συνθήκες θα είναι καλύτερες.

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακού προχωρούν την ίδια στιγμή και μία ακόμα περίπτωση στόπερ, το όνομα του οποίου πιθανότατα δεν έχει διαρρεύσει. Στην ουσία, δηλαδή, οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν την εναλλακτική τους και δεν αποκλείεται να κάνουν την έκπληξη στο τέλος με κάποιον άλλον αμυντικό, από τη στιγμή που οι παραπάνω περιπτώσεις παρουσιάζουν δεδομένες δυσκολίες.

ΜακΚέι και Ντέιβερσον

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, η περίπτωση του εξτρέμ, Μπάρι ΜακΚέι, που ήρθε σήμερα στο προσκήνιο, μέσω του «Πρωταθλητή», δεν είναι εύκολο να προχωρήσει λόγω των αντιδράσεων που μπορεί να προκαλέσει μία μετακίνηση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, όλα τα δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του sportdog.gr για τις δυσκολίες που υπάρχουν σχετικά με τον δανεισμό του Ντέιβερσον, καθώς η Παλμέιρας δεν είναι θετική να παραχωρήσει με αυτόν τον τρόπο έναν παίκτη που μόλις πέρυσι αγόρασε με πάνω από 5 εκατ. ευρώ.

Εξάλλου, το σενάριο περί ενδιαφέροντος της Έβερτον για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί φαίνεται πως είναι εκτός πραγματικότητας, καθώς δύσκολα μπορεί ο Νορβηγός μπακ να κάνει τέτοια μεταγραφή μετά από μία τόσο κακή σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags