Facebook Pixel Sportdog.gr | «Επιβεβαίωση» από Ολυμπιακό - «Παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν έχουμε» - Έρχεται μεταγραφή;
| 2018-06-04 19:23:00

«Επιβεβαίωση» από Ολυμπιακό - «Παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν έχουμε» - Έρχεται μεταγραφή;

Sportdog Team
«Επιβεβαίωση» από Ολυμπιακό - «Παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν έχουμε» - Έρχεται μεταγραφή;

Όλα δείχνουν πως η υπόθεσή του προχωράει!

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Μπάρι ΜακΚέι, ο οποίος αρέσει στους Πειραιώτες και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να τον δούμε και στον Πειραιά.


Ο 23χρονος εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι το 2021, ωστόσο ο Αϊτόρ Καράνκα δείχνει να μην τον υπολογίζει, ενώ και λόγω της κοινής ιδιοκτησίας των δύο συλλόγων, θα μπορούσε εύκολα να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Ο πρώην παίκτης των Ρέιντζερς και νυν της Νότιγχαμ κερδίζει… πόντους, ενώ από του Ρέντη μεταφέρθηκε η ατάκα «παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν έχει ο Ολυμπιακός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…»!

Ο ΜακΚέι είναι γεννημένος στις 31 Δεκεμβρίου 1994, αγωνίζεται ως εξτρέμ, ενώ μπορεί να παίξει και στην κορυφή. Πέρυσι κατέγραψε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε πέντε φορές, ενώ μέτρησε και επτά ασίστ. Ο νεαρός άσος έχει χριστεί και μία φορά διεθνής με την εθνική Σκωτίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags