Facebook Pixel Σκάνε «βόμβες» στον Ολυμπιακό - Τι γίνεται με Πεντρόσα, ΜακΚέι, Μάρκοβιτς, Μιραλάς
| 2018-06-14 11:07:00

Χαμός στο λιμάνι - Ο σίγουρος κι ο... ζόρικος - Mε ποιον κάτι τρέχει (;) και πώς γυρίζει ο παικταράς

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός στο λιμάνι - Ο σίγουρος κι ο... ζόρικος - Mε ποιον κάτι τρέχει (;) και πώς γυρίζει ο παικταράς

Όλα για όλα στον Πειραιά, πού ελπίζουν. Παίζει επιστροφή-βόμβα;

Μεταγραφικός «πυρετός» στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες, καθώς στο λιμάνι φαίνεται πως δουλεύουν παράλληλα πολλές υποθέσεις.

Σε αυτή τη φάση το βάρος έχει πέσει στην ολοκλήρωση των πιο εύκολων περιπτώσεων, με τον Αντρέ Πεντρόσα να βρίσκεται μια ανάσα από τον Πειραιά, από τη στιγμή που η «ερυθρόλευκη» διοίκηση ανέκρινε την εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές ο νεαρός χαφ αποτελεί διακαή πόθο του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος βάζει το χέρι του στη φωτιά για την αξία του.  Οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να αποκτήσουν τον παίκτη πιθανότητα με τη μορφή συνιδιοκτησίας, καταβάλλοντας ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ.

Τι τρέχει με τον ΜακΚέι;

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό έχουν πάντα στο προσκήνιο και την περίπτωση του Μπάρι ΜακΚέι για την ενίσχυση των εξτρέμ, αν και σε αυτή την υπόθεση τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Ο παίκτης παρουσιάζεται να ήρθε στην Ελλάδα, ωστόσο δεν υπάρχει συμφωνία έως τώρα με τους Πειραιώτες, παρόλο που στην ουσία η μετάβαση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ φαντάζει θεωρητικά εύκολη λόγω της σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν η μεταγραφή έχει «μπλοκάρει» λόγω του παίκτη, ή εξαιτίας του… Λαζάρ Μάρκοβιτς, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση των εξτρέμ.

Θα βοηθήσει η Λίβερπουλ;

Όπως σας γράφαμε και χθες, οι Ερυθρόλευκοι καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να βρουν φόρμουλα απόκτησης του Σέρβου άσου, ωστόσο αυτή τη χρονική περίοδο οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εύκολες όπως και οι… διευκολύνσεις που πρέπει να γίνουν από την πλευρά της αγγλικής ομάδας. 

Ο 24χρονος εξτρέμ έχει κασέ 1,8 εκατ. ευρώ το χρόνο και η Λίβερπουλ θα πρέπει να καλύψει σημαντικό μέρος αυτού για να τον παραχωρήσει στον Ολυμπιακό. Όλα εξαρτώνται, δηλαδή, από τους «reds» που σε αυτή τη φάση δε δείχνουν διατεθειμένοι για πολλές υποχωρήσεις.

Μόνο έτσι του Μιραλάς

Όσον αφορά τα τελευταία δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Κέβιν Μιραλάς θα δει την πόρτα της εξόδου από την Έβερτον, κάτι που ανοίγει ξανά θέμα επιστροφής του στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να γίνουν… πολλά για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα ο Βέλγος άσος. 

Καταρχήν, ισχύει ότι ο παίκτης δε βρίσκεται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα. Οπότε όντως ο έμπειρος επιθετικός ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα. Το θέμα είναι, όμως, ότι έχει ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο, το οποίο προβλέπει αποδοχές 4,6 εκατ. ευρώ. Είναι πολύ δύσκολο, επομένως, ο Κέβιν Μιραλάς να «πετάξει» τόσα χρήματα για να μείνει ελεύθερος. Το ενδεχόμενο να δοθεί ξανά δανεικός δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ενώ είναι αδύνατον να αγοραστεί από τους Ερυθρόλευκους.

Το μοναδικό ευνοϊκό σενάριο για τους Πειραιώτες είναι ο παίκτης να τα βρει με την Έβερτον για μια καλή αποζημίωση, να «σπάσει» το συμβόλαιό του και να δεχθεί μετά να υπογράψει στο λιμάνι με πολύ γενναία μείωση των αποδοχών του. Κάτι που μοιάζει για την ώρα δύσκολο, αλλά στο ποδόσφαιρο και στις μεταγραφές πολλές φορές όλα μπορεί ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Ίδωμεν…  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags