Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίρνει Καμπετσή, αποφασίζει για Ρεγκάκο-Σιφναίο ο Δώνης - Εξελίξεις με Athens Alive
| 2018-07-08 19:33:00

Φουλάρει για μεταγραφές - Ντέρμπι για δύο φορ, έτσι αποφασίζει ο Δώνης - Εξελίξεις με Athens Alive

του Νίκου Στεργίου
Φουλάρει για μεταγραφές - Ντέρμπι για δύο φορ, έτσι αποφασίζει ο Δώνης - Εξελίξεις με Athens Alive

Τι θα κάνει το «τρένο» και πότε για τους... 1+1 κυνηγούς;

O Παναθηναϊκός φουλάρει για την ενίσχυσή του, η οποία θα γίνει κατά κόρον με νεαρούς Έλληνες παίκτες μετά τους μεταγραφικούς περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στην ομάδα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι Πράσινοι φέρονται να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αργύρη Καμπετσή, ο οποίος έχει ήδη πει το «ναι» στον Νίκο Νταμπίζα και το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει πλήρης συμφωνία και με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην οποία ανήκει ο νεαρός επιθετικός.

Κατά τα άλλα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αποκτήσει ακόμα έναν επιθετικό, με τους Στέφανο Ρεγκάκο και Μαρκ Σιφναίο να διεκδικούν μια θέση στο ρόστερ.

Αμφότεροι αποτελούν προσιτές περιπτώσεις για το Τριφύλλι. Κανείς εκ των δύο δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο και ουσιαστικά παραμένουν «standby», με τις υποθέσεις τους να βρίσκονται στο χέρι του Παναθηναϊκού. Πάντως, επίσημη πρόταση σε κάποιον από τους δύο δεν έχει κατατεθεί, αφού οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πρέπει να επιλέξουν ποιον θέλουν, εκτός του Καμπετσή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το τεχνικό επιτελείο εξετάζει το ενδεχόμενο να καλέσει αμφότερους τους παίκτες ώστε να δοκιμαστούν στις προπονήσεις, ώστε ο Γιώργος Δώνης να πάρει την απόφαση για το ποιον προτιμά να έχει στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Συνεχίζονται οι επαφές Athens Alive με Πιεμπονγκσάντ

Στο διοικητικό κομμάτι του Παναθηναϊκού, ο Μαρκ Αλεξάντερ, εκπρόσωπος του κονσόρτιουμ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το πρότζεκτ Athens Alive, επιβεβαίωσε με σημερινές δηλώσεις του ότι η πλευρά των συμπαικτών του Γιαννακόπουλου έχει συζητήσει με τον υποψήφιο επενδυτή της «πράσινης» ΠΑΕ, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

«Έχουμε επικοινωνήσει με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ κάποιες φορές. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε σε θέση να παραδώσουμε επιτέλους ένα σπίτι για τον Παναθηναϊκό Superfoods, τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Athens Alive. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι θα σεβαστούμε την απόφαση τους να συμμετάσχουν σε συζητήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξάντερ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του sportdog.gr, που σας έχει ενημερώσει εδώ και καιρό ότι οι δυο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή και δεν αποκλείεται ακόμα και μια συνεργασία μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags