Facebook Pixel Ποιο -3; Νέα «τρέξιμο» στον Ολυμπιακό - Αποκάλυψη-κεραυνός ανατρέπει (;) τα πάντα με Ποντένσε
| 2018-11-02 12:35:00

Ποιο -3; Νέο «τρέξιμο» στον Ολυμπιακό - Αποκάλυψη-κεραυνός ανατρέπει (;) τα πάντα με τον παικταρά

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιο -3; Νέο «τρέξιμο» στον Ολυμπιακό - Αποκάλυψη-κεραυνός ανατρέπει (;) τα πάντα με τον παικταρά

Έσκασε θέμα μετά την Πάτρα. Ποιος άναψε φωτιές; Όλα τα δεδομένα.

Μπορεί στον Ολυμπιακό η επικαιρότητα να αφορά τα όσα συνέβησαν στην Πάτρα, καθώς η ΠΑΕ έχει μπροστά της έναν δικαστικό αγώνα για να αποφύγει τυχόν τιμωρίες και να εκφράζει φυσικά τη βεβαιότητά της ότι δεν θα τιμωρηθεί στο πρωτάθλημα, ωστόσο σήμερα αναδείχθηκε ένα ακόμα σοβαρό, όπως φαίνεται, θέμα για τους Πειραιώτες και έχει να κάνει με την υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αποκάλυψε, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, ότι ο Ολυμπιακός προσπάθησε να δώσει εξωδικαστική λύση στο θέμα του Πορτογάλου εξτρέμ.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία, θα πάμε στα δικαστήρια αν δεν σημειωθεί συμφωνία. Δεχθήκαμε πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορώ να κάνω σχόλιο και να πω αν είναι σοβαρή ή όχι. Το θεωρώ δύσκολο να έχουμε συμφωνία με τον Ποντένσε και τον Ράφαελ Λεάο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φρεντερίκο Βαράντας, με τις δηλώσεις του να φιλοξενούνται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Γαύρος».

Οι δηλώσεις αυτές προφανώς αναδεικνύουν το ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί και να κλείσει με τη μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό και πως μόνο σίγουρο δεν είναι ότι οι Πειραιώτες θα ξεμπερδέψουν εύκολα και με δεδομένο μάλιστα ότι η πορτογαλική ομάδα δε φημίζεται τον τελευταίο καιρό για την ομαλή λειτουργία της και τον στρατηγικό σχεδιασμό της. Οπως και να έχει, είναι μια υπόθεση που οι Eρυθρόλευκοι πρέπει να τελειώσουν και γι' αυτό προφανώς μπήκαν στη διαδικασία να τα βρουν εξωδικαστικά με τους Πορτογάλους, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται το αφεντικό της Σπόρτινγκ.

Αν, μάλιστα, επιβεβαιωθούν τα λεγόμενα του Φρεντερίκο Βαράντας, γίνεται αντιληπτό πως στο λιμάνι δε θέλουν να φτάσουν στα δικαστήρια με τους Πορτογάλους. Αν και, όπως σας έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν, οι Πειραιώτες διαθέτουν το κατάλληλο νομικό επιτελείο που προφανώς έχει εγγυηθεί για την ασφάλεια της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Πάντως, φαίνεται πως δεν είναι ίδιες όλες οι υποθέσεις των παικτών που αποχώρησαν από τη Σπόρτινγκ λόγω οφειλών. Για παράδειγμα, οι περιπτώσεις του Ντάνιελ Ποντένσε και του Ρούι Πατρίσιο, ο οποίος πήγε στη Γουλβς, είναι τελείως διαφορετικές από την υπόθεση του Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος κατέληξε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ισπανική ομάδα σε αυτή την υπόθεση έχει αναγνωρίσει πως απέκτησε τον παίκτη χωρίς να είναι ελεύθερος και αυτό που απομένει να κανονιστεί είναι το ύψος της αποζημίωσης που θα πληρώσει στη Σπόρτινγκ και όχι αν θα πληρώσει…

Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, θέλουν να αποφύγουν να οδηγηθεί η υπόθεση στα δικαστήρια και για παν ενδεχόμενο μάλλον επιδιώκουν να κλείσει η υπόθεση από πριν, ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρώσουν ένα ποσό που θα ορίσουν οι ίδιοι. Όπως και να έχει, η ιστορία παραμένει αρκετά μπλεγμένη και σίγουρα χρειάζεται αρκετή υπομονή και επιμονή από την πλευρά των Ερυθρολεύκων για να κλείσει οριστικά.

Δείτε παρακάτω το «χτύπημα» του «Γαύρου» (κάτω αριστερά)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags