Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Επιθυμία να φορέσει ξανά τον Δικέφαλο ο Σορλέν
| 2019-09-16 16:14:00

Πρώην ΠΑΟΚτσής θέλει να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα!

Sportdog Team
Πρώην ΠΑΟΚτσής θέλει να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα!

Το δήλωσε σε συνέντευξή του.

ΠΑΟΚ: Την επιθυμία να μπορούσε να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον Δικέφαλο εξέφρασε ο Ολιβιέ Σορλέν.

Ο Γάλλος μέσος μιλώντας στην ιστοσελίδα actufoot δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πάθος του κόσμου του ΠΑΟΚ και έφερε στο μυαλό του τις αναμνήσεις από Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν ήμουν στη Ρεν είχα μια διαμάχη με τον προπονητή μου και αποφάσισα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο εξωτερικό. Τελικά πήγα στο ελληνικό πρωτάθλημα, φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ, που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εκεί ανακάλυψα την ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί.

Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί του είναι πολύ παθιασμένοι και θα τους συνέκρινε κανείς με αυτούς της Σεντ Ετιέν.

Έμεινα 1,5 χρόνο στον ΠΑΟΚ αλλά έπρεπε να γυρίσω στη Γαλλία για οικογενειακούς λόγους. Γνώρισα εκπληκτικούς ανθρώπους, έπαιξα στο Europa League, στα προκριματικά του Champions League και απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αν είχα την δυνατότητα θα ξαναφορούσα την φανέλα του ΠΑΟΚ...

Το τέλος της καριέρας μου δεν το είχα σχεδιάσει έτσι. Το 2016 η Εβιάν χρεοκόπησε και αναγκάστηκα να πάω για δύο χρόνια στην Ανεσί σε έναν ρόλο παίκτη-προπονητή για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Τώρα πλέον είμαι πρεσβευτής της Ακαδημίας Μποντάζ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags