Facebook Pixel "Αξίζαμε κάτι περισσότερο"
| 2011-10-21 00:43:00

"Αξίζαμε κάτι περισσότερο"

"Αξίζαμε κάτι περισσότερο"

O προπονητής των Σάμροκ Ρόβερς, Μάικλ Ο Νιλ, τόνισε ότι η ομάδα του δικαιούταν κάτι περισσότερο στον αγώνα της Τούμπας και υπογράμμισε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση.

«Η απόδοσή μας ήταν καλή, είμαστε απογοητευμένοι. Αξίζαμε κάτι περισσότερο. Δεχθήκαμε δύο γκολ από μακρινά σουτ. Είναι χαρακτηριστικό μας ότι δεν παρατάμε τα παιχνίδια. Πρέπει να σταθούμε στο ότι για εμάς αυτό ήταν το 55ο ματς της σεζόν και οι αντίπαλοί μας το 12ο.

Παίζουμε με πνεύμα και πειθαρχία και γι’ αυτό βρισκόμαστε στους ομίλους, κάτι που δεν έχει καταφέρει άλλη ιρλανδική ομάδα. Κάθε παιχνίδι σε τέτοιο επίπεδο είναι δύσκολο, εμείς εδώ ανήκουμε. Είναι δύσκολο να πάρουμε βαθμούς εκτός έδρας. Έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς».

Τα προγνωστικά του για τον όμιλο: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μία εξαιρετικές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση. Τα ματς με την Καζάν και με εμάς στο Δουβλίνο είναι καθοριστικά. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, ξεχώρισα τους Βιεϊρίνια και Αρίας, αλλά και άλλοι παίκτες είναι σε σπουδαίο επίπεδο, επομένως μπορεί να προκριθεί».

Πηγή: paok24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags