Facebook Pixel Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός: Απίστευτη καταγγελία Κασναφέρη: "Μας έλεγε 'σαν κορίτσια παίζετε' - Καθαρά πέναλτι Διούδη-Ζαγαρίτη"
| 2021-01-09 20:55:00

Απίστευτη καταγγελία Κασναφέρη: "Μας έλεγε 'σαν κορίτσια παίζετε' - Καθαρά πέναλτι Διούδη-Ζαγαρίτη"

Sportdog Team
Απίστευτη καταγγελία Κασναφέρη: "Μας έλεγε 'σαν κορίτσια παίζετε' - Καθαρά πέναλτι Διούδη-Ζαγαρίτη"

Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός: Δηλώσεις στην ΕΡΑ Σπορ έκανε ο τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα, Γιώργος Κασναφέρης, προχωρώντας σε μια απίστευτη καταγγελία για τον διαιτητή Κουτσιαύτη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του την επόμενη του αγώνα:

-Για το αν θα γίνουν μηνύσεις και αγωγές στους διαιτητές:

«Όπως λέει και η ανακοίνωση του Δ.Σ. θα γίνουν για την προάσπιση του ποδοσφαιρικού τμήματος…»

-Για τη διαιτησία και το θόρυβο που υπάρχει για τις αποφάσεις στο ματς Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 0-1:

«Στο πόκερ που παίζαμε μας κέρδισε το καρέ. Ο varίστας λοιπόν έπαιξε με τα καρέ και από όποια οπτική γωνία θέλει το βλέπει… Και αυτό είναι ξεκάθαρο. Υπάρχουν δύο πεντακάθαρα πέναλτι μέσα στο γήπεδο, που δεν διαμαρτύρεται κανείς και μετά από πέντε λεπτά σε κάθε φάση ο barίστας άμα ήταν σε καμία καφετέρια ή varίστας, γιατί κάθονται και πίνουν το καφεδάκι τους επιλέγει λοιπόν…

Κι ενώ στο πρώτο πέναλτι είναι ξεκάθαρο από την πίσω και την πλαϊνή κάμερα ο Διούδης έρχεται και παίζει με επικίνδυνο παιχνίδι, βρίσκει πρώτα αυτός τον Ιωαννίδη, τον τραυματίζει και μετά ο Ιωαννίδης την μπάλα με το χέρι… Είναι καθαρό πέναλτι και κίτρινη κάρτα, ο varίστας – barιστας βρίσκει το καρέ που βολεύει, παγώνει την εικόνα και δείχνει ότι υπάρχει επαφή με το χέρι.

Δεν δείχνει τη σωστή εικόνα στο διαιτητή, άρα έχουμε μια αλλοίωση της διαιτητικής απόφασης και το κακό είναι ότι αφού συμμετέχει με αυτόν τον τρόπο ο κύριος από το VAR δεν ενημερώνει τον διαιτητή ότι θα πρέπει να βγάλει κόκκινη κάρτα! Πήγε στο νοσοκομείο, τον έστειλε ένα μήνα σχεδόν εκτός αγωνιστικής δράσης. Άρα το πέναλτι και κίτρινή έγινε τίποτα και χωρίς κάρτα! Πάμε στο δεύτερο πέναλτι, ο Ζαγαρίτης είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει επαφή, αυτό δίνει ο διαιτητής. Ψηλά είναι η επαφή του Ζαγαρίτη με τον Τσιλούλη όχι χαμηλά…

Έχω σηκωθεί από τις 5 το πρωί, το βλέπω και το ξαναβλέπω, πάω ρίχνω νερό στα μάτια του, τι δεν βλέπω καλά; Υπάρχει επαφή πάνω στη γραμμή και μέσα γόνατο με πόδι. Έξω από την περιοχή δεν υπάρχει… Γιατί δεν πήγε ο κ. Koυτσιαύτης να δει ο ίδιος τη φάση; Συγγνώμη τώρα, είμαι διαιτητής σφυρίζω δύο πέναλτι και ένα γκολ και μου τα παίρνει όλα, ε κρεμάω τη σφυρίχτρα μου! Δεν πέτυχα τίποτα, για ποιο πράγμα να συζητήσουμε. Για το γκολ του Μπεντινέλι, που όλοι τραβάνε τα μαλλιά τους και όλοι ψάχνουν να βρουν αν εξέχει το μισό χέρι; Πως μπήκε η γραμμή.

Για αυτό λέω το καρέ κέρδισε! Ποιο καρέ έβαλε, ένα καρέ πριν το λάκτισμα της μπάλας είναι καλυμμένος, ένα καρέ που επιλέχθηκε δείχνει το μισό χεράκι… Για αυτό λέω ότι τα καρέ κέρδισαν στο πόκερ. Δεν θέλω να πω ότι ο Απόλλωνας που τον θεωρούν μικρό θα πήγαινε 18 βαθμούς και με ένα παιχνίδι λιγότερο, άρα θα είχε το δικαίωμα να ξεφύγει από τις κάτω θέσεις και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Αλλά του λένε… Κάτσε εκεί Απολλωνάκι. Δεν θέλω να σκεφτώ πονηρά ότι θέλουν να προστατέψουν πάντα τους μεγάλους, αλλά το κακό ότι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ανεξαρτήτως ομάδος, όλα τα var είναι εναντίον του Απόλλωνα.

Για αυτό λέω ότι ο varίστας χρησιμοποιεί το καρέ όπως θέλει και το σερβίρει και δυστυχώς, όπως έχω πει ξανά έχουμε διαιτητές με μικρή και λίγη προσωπικότητα… Και λέω τη γνώμη μου, παρά του ότι διάφοροι συνάδελφοι βγαίνουν και λένε ότι μιλάει ο Κασναφέρης, διαιτητής ήμουν μέχρι το 2008 καλός ή κακός διαιτητής, αλλά από τότε είμαι παράγοντας. Ήταν δεν είναι… Τώρα 12 χρόνια φωνάζει και προασπίζει τα συμφέροντα της ομάδας που υπηρετεί. Η ιστορία εμένα με έγραψε με καλά με κακά με μέτρια γράμματα, τώρα τι γίνεται…

Και υποτίθεται ότι φέραμε το var για να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο και την ελληνική διαιτησία. Εγώ δεν βλέπω βοήθεια, βλέπω ένα αόρατο χέρι πάνω από το γήπεδο, που λέει… επ Απόλλωνα δεν μπορείς να βάλεις γκολ, μόνο από το κέντρο μπορείς να το βάλεις αν κοιμηθεί ο θεός!».

-Για το τι λέει ο Κλάντεμπεργκ…

«Ο Κλάντεμπεργκ εδώ και 1,5 μήνα είναι στο Νιουκάστλ, ήρθε στην Ελλάδα, συζήτησε με τους τέσσερις μεγάλους, που τόσο αγγελικά έχουν φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους υπόλοιπους δεν μας έχει φωνάξει ποτέ… Να δει ποιοι είμαστε. Τι είμαστε όλοι οι μικροί, οι κώνοι για να γίνεται η προπόνηση; Τώρα έρχονται ξένοι διαιτητές, δεν βγαίνει κανείς. Τώρα παίζουν τόμπολα… Δεν θυμάσαι κανέναν…

Τώρα ο άλλος μας έλεγε χθες… σαν κορίτσια παίζετε! Κάτσε και παίξε εσύ καλά να πετύχεις καμία φάση και άσε μας εμάς. Δύο πέναλτι έδωσε και μας έλεγε σαν κορίτσια παίζετε!

Θα μας τρελάνουν, ποιο είναι το πλάνο των ξένων που έφεραν; Βλέπεις τον Ολυμπιακό άρει την εμπιστοσύνη του στον Κλάντεμπεργκ, βγαίνει ο ΠΑΟΚ τα ίδια, οι υπόλοιποι δεν έδωσαν ποτέ τίποτα.Το var δεν ήρθε να ακυρώσει γκολ και να το ψάξει… Δεν μιλάμε για κάτι σοβαρό, όπως αυτό που έγινε στο Αγρίνιο που η μπάλα ξεκίνησε απέξω και σωστά ακυρώθηκε το γκολ, θα ήταν το σκάνδαλο.

Άλλο όμως η παρέμβαση για να σώσει κάτι, ένα σοβαρό λάθος και άλλο η καταστρατήγηση του αθλήματος, που γίνεται με το καρέ. Δεν δίνεις το πέναλτι με τον Διούδη, δεν πρέπει να δώσεις την κόκκινη; Και μην το βλέπουμε προσωπικά ούτε στον παίκτη ούτε στον Παναθηναϊκό. Λέω εγώ οι πράσινοι με τους μπλε για να μην λένε τα δικά τους τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας πάλι… Δεν πρέπει να πάρει κόκκινη. Που είναι ο διαιτητής, ο επόπτης, σε άλλο γήπεδο…».

-Για την πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης έως τώρα στη Σούπερ Λίγκα 1:

«Κοιτάμε όλες τις ομάδες στα μάτια, αυτή η ομάδα μέσα σε ένα τετράμηνο έχει κάνει βήματα, ταπεινά συνεχίζουμε… Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση από το αφεντικό τον κ. Μονεμβασιώτη, αυτός μας πήρε και μας έβαλε μέσα, μας πληρώνει, είναι κοντά μας σε όλα και μας στηρίζει καθημερινά… Ο προπονητής ο κ. Παράσχος και όλο το τιμ δουλεύουν για το καλύτερο. Αυτό, που έγινε μας πεισμώνει! Μας χαροποιεί, πάντως, ότι όλος ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια. Δυστυχώς δεν έχουμε τους πιστούς μας οπαδούς κοντά μας. Όλα τα παιχνίδια χωρίς κόσμο γίνονται ανοιχτά…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags