Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Αποκάλυψη για Μπουφόν-Ολυμπιακό - Ο Μέντες "αρπάζει" ερυθρόλευκο άσο - Σκάει πώληση 15-20 εκατ.!
| 2021-05-29 20:53:00

Αποκάλυψη για Μπουφόν-Ολυμπιακό - Ο Μέντες "αρπάζει" ερυθρόλευκο άσο - Σκάει πώληση 15-20 εκατ.!

Του Αδέσποτου
Αποκάλυψη για Μπουφόν-Ολυμπιακό - Ο Μέντες "αρπάζει" ερυθρόλευκο άσο - Σκάει πώληση 15-20 εκατ.!

Οι δύο παίκτες που είναι στην έξοδο και οι επαφές με τον Ιταλό γκολκίπερ της Γιουβέντους. Η αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου στην εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89 για τη μεταγραφή... της 10ετίας, οι δύο πωλήσεις που ίσως γίνουν από το Λιμάνι και το "ευχαριστώ" στον Μπόλονι.

Ολυμπιακός - Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Πολλές και σημαντικές ειδήσεις ακούστηκαν και την Κυριακή στην εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89.

Μάλιστα, η αγαπημένη σας εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

Διαβάστε τα παρασκήνια από την σημερινή εκπομπή:

** Πολύ… κράξιμο στον Λάζλο Μπόλονι, όμως στον Παναθηναϊκό χρωστάνε πολλά στον Ρουμάνο. Ένα εκατομμύριο ευρώ φέρνουν δύο παίκτες που ανέδειξε ο ίδιος. Οι Ζαγαρίτης και Καμπετσής!

** Ο Τικίνιο, που θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού, είχε προτάσεις από επτά διαφορετικές ομάδες και ενδιαφέρον από 10! Τον ήθελαν σε Βραζιλία, Τουρκία, Ισπανία και Πορτογαλία.

** Ο Ολυμπιακός αποτελεί καλή βιτρίνα για παίκτες ή προπονητές και για αυτό δεν ξέρεις ποτέ, εάν θα… σκάσει κάποια πρόταση έκπληξη. Θα μείνουν στο ρόστερ τρεις καλοί φορ, δηλαδή οι Τικίνο, Ελ Αραμπί και Χασάν; Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έρθει για Αραμπί από Κατάρ ή Σαουδική Αραβία. Κοστίζει άλλωστε καθαρά 2 εκατ. ευρώ, χωρίς εφορίες!

Ο Τικίνιο έχει πάντως παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Χασαν και παρότι είναι αδυναμία του Μαρτίνς ο Αιγύπτιος, πιο πιθανό είναι να φύγει αυτός παρά ο Αραμπί.


** Ο Ολυμπιακός πρέπει/θα πουλήσει τον Καμαρά που είναι στο πικ του. Επειδή είναι καλός «έμπορος» και κλαμπ που ξέρει να κάνει πωλήσεις… αλά Πόρτο, ξέρουν πως τώρα μπορούν να πιάσουν 15 με 20 εκατ. ευρώ. Ενδιαφέρον υπάρχει από Αγγλία – Ιταλία και μάλλον ήρθε η ώρα να φύγει!

** Επίσης, μπορεί να υπάρξει θέμα και με τον Σα. Ο Πατρίσιο φεύγει από τη Γουλβς, όπου ως γνωστόν κουμάντο κάνει ο Μέντες, ατζέντης και των δύο γκολκίπερ. Η ρήτρα του «ερυθρόλευκου» γκολκίπερ είναι στα 13 εκατ. ευρώ, όμως δεν θα έρθουν φέτος αυτά τα χρήματα. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να αποκλείουμε την περίπτωση του Μπουφόν για τον Ολυμπιακό.

** Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέφερε ο Ευάγγελος Μίχος στον Alpha 9.89 και την εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι», ο Μπουφόν θα παίξει, εκτός Ιταλίας τη νέα σεζόν. Πολύ πιθανό να έρθει στην Ελλάδα. Αυτό ήξερε και μετέφερε… αξιόπιστη ρεπορταζιακή πηγή κοντά στον έμπειρο γκολκίπερ από την Ιταλία. Υπάρχουν λοιπόν σοβαρές πιθανότητες για να έρθει στον Ολυμπιακό. Αλλά θα έρθει στα 43 του, ενώ υπάρχει και ο Σα; Μάλλον όχι! Αν γίνει πάντως η μεταγραφή, θα είναι ο καλύτερος δάσκαλος για Τζολάκη και διαφήμιση για τους Πειραιώτες σε όλη την Ευρώπη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χαλάει" μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ - Τρελά εκατομμύρια και... κίνδυνος για απόλυση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags