Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σε δίλημμα ο Λουτσέσκου - Αυτοί είναι οι επιθετικοί που... παίζουν για αντι-Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ
| 2021-08-14 20:30:00

Δίλημμα Λουτσέσκου - Αυτοί είναι οι δύο επιθετικοί για αντι-Ολιβέιρα - Επιβεβαίωση Sportdog

Sportdog Team
Δίλημμα Λουτσέσκου - Αυτοί είναι οι δύο επιθετικοί για αντι-Ολιβέιρα - Επιβεβαίωση Sportdog

Ο τραυματισμός του Πορτογάλου επιθετικού έβαλε νέο... πονοκέφαλο στο Ρουμάνο τεχνικό μιας και άμεσα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του έμπειρου ποδοσφαιριστή που είναι πιθανό να λείψει ακόμα και έξι μήνες 

ΠΑΟΚ: Με το Νέλσον Ολιβέιρα να είναι στα... πιτς για τουλάχιστον δύο μήνες ο Δικέφαλος του Βορρά είναι υποχρεωμένος να κινηθεί άμεσα ώστε να βρει τον κατάλληλο επιθετικό που θα τον αντικαταστήσει, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν καταλήξει σε δύο επιλογές.

Η πρώτη είναι... γνώριμη και μάλιστα αρκετά επιτυχημένη και ακούει στο όνομα Τσούμπα Άκπομ, για τον οποίο σας ενημέρωσε με αποκλειστικό ρεπορτάζ από το βράδυ της Παρασκευής το sportdog.gr. O Ο 25χρονος Βρετανός της Μίντλεσμπρο την περασμένη σεζόν είχε 38 συμμετοχές βάζοντας 5 τέρματα και μοιράζοντας 2 ασίστ και σίγουρα η προηγούμενη συνεργασία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου τον βάζει ψηλά στην λίστα.

Η άλλη λύση είναι ο Πέταρ Μούσα που ανήκει στην Σλάβια Πράγας και το περασμένο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στην Ουνιόν Βερολίνου με τη μορφή δανεισμού. Ο 23χρονος Κροάτης έχει ξεκινήσει από την Ίντερ Ζάπρεσιτς και το 2017 πήγε στη Σλάβια. Ο στόχος του ΠΑΟΚ την σεζόν 2020-21 είχε 4 γκολ σε 14 ματς στο τσεχικό πρωτάθλημα, ενώ έβαλε 1 γκολ και είχε 3 ασίστ σε 14 συμμετοχές στο γερμανικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags