Facebook Pixel Ελλάδα: Σοκ! Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση!
| 2021-08-29 21:42:00

Σοκ! Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση!

Sportdog Team
Σοκ! Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση!

Σαν βόμβα έπεσε είδηση ότι πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας καταγγέλεται από 17χρονη στη ΓΑΔΑ για σεξουαλική κακοποίηση, ενώ στο παρελθόν έχει υποπέσει σε σωρεία παραβάσεων που δεν έγιναν γνωστά.

Ελλάδα: Πολύ σοβαρές είναι οι καταγγελίες που έκανε 17χρονη, όπου είναι στο τμήμα ανηλίκων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, μιας και ανέφερε ότι πασίγνωστος ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας την αποπλάνησε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην αποκάλυψη που έκανε το CNN Greece και συγκεκριμένα η Μίνα Καραμήτρου δεν έχουν γίνει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές και το θέμα ερευνάται. Η ανήλικη, πάντως μιλώντας σε ψυχολόγο του ΤμήματοςΑνηλίκων δήλωσε πως ο γνωστός ποδοσφαιριστής την κακοποίησε σεξουαλικά, με τις Αρχές να είναι σε επικοινωνία με την Εισαγγελία ώστε να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 17χρονη καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού από τον ποδοσφαιριστή, μιας και υπήρξε σεξουαλική πράξη χωρίς την συναίνεσή της, ενώ ο φερόμενος ως θύτης έχει υποπέσει σε σωρεία παραβάσεων στο παρελθόν, που φαίνεται να μην είχαν γίνει γνωστά στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags