Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λούκα Μιλιβόγεβιτς: "Ψήνει" βόμβα με Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-17 18:30:00

"Ψήνει" βόμβα με Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Ψήνει" βόμβα με Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟ)

Δημοσίευμα θέλει τους πρωταθλητές Ελλάδας να εξετάζουν την επιστροφή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο Λιμάνι, με τον Σέρβο να δείχνει θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ολυμπιακός - Λούκα Μιλιβόγεβιτς: Σενάριο επιστροφής του Σέρβου χαφ στους Ερυθρόλευκους φέρνει στο προσκήνιο η ιστοσελίδα "insidefutbol".

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της, ο Ολυμπιακός έχει βάλει εκ νέου στη λίστα του τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της Κρίσταλ Πάλας και θα ήθελε να πάει σε μια ομάδα με περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Το συμβόλαιό του "Μίλι" με την Πάλας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, αλλά ο διεθνής Σέρβος φαίνεται πως θέλει από τώρα να αποχωρήσει και να βρει μια ομάδα που θα λογίζεται ως βασικός.

Οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως έχουν κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις για την επιστροφή του Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παίξει ξανά στο Φάληρο και θα μπορούσε να ζητήσει από την Κρίσταλ Πάλας να λύσει το συμβόλαιό του.

Αν δεν καταφέρει, πάντως, να μείνει ελεύθερος, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να τον αποκτήσει με ένα ποσό γύρω στα 4-5 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags