Facebook Pixel Γιάννης Φετφατζίδης: Αποκάλυψη: Φούντωσαν οι φήμες για επιστροφή Φετφατζίδη σε μεγάλη ομάδα - Δεν είναι ο Ολυμπιακός!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-08 19:07:00

Αποκάλυψη: Φούντωσαν οι φήμες για επιστροφή Φετφατζίδη σε μεγάλη ομάδα - Δεν είναι ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Αποκάλυψη: Φούντωσαν οι φήμες για επιστροφή Φετφατζίδη σε μεγάλη ομάδα - Δεν είναι ο Ολυμπιακός!

Ο Έλληνας άσος φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με κορυφαίο σύλλογο της Super League προκειμένου να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα!
 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο Γιάννης Φετφατζίδης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό!

Όπως επισημαίνει το σχετικό ρεπορτάζ, οι Πράσινοι έχουν προσεγγίσει τον διεθνή μεσοεπιθετικό και διαπραγματεύονται για να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο.

Ο 31χρονος άσος, αν και είχε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023, έμεινε ελεύθερος, καθότι η Αλ Κορ του υποβιβάστηκε στη Β΄ Κατηγορία του πρωταθλήματος Κατάρ κι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αποδέσμευσής του.

Ο Φετφατζίδης μέτρησε την τελευταία διετία στο πρωτάθλημα του Κατάρ 43 επίσημα ματς, με απολογισμό 12 γκολ και 4 ασίστ και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέρεται να έχει "ανάψει το πράσινο φως" προκειμένου να εντάξει τον πρώην παίκτη Ολυμπιακού και Άρη στο "πράσινο" ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έριξε πολύ χρήμα ο Αλαφούζος - Πρόταση 1.1 εκατομμυρίου ευρώ σε ξένο άσο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags