Facebook Pixel Ιωνικός - Λαμία: Μοιρασιά στη Νίκαια, παρά την πίεση των γηπεδούχων
| 2022-10-08 21:24:00

Ιωνικός και Λαμία μοιράστηκαν από έναν βαθμό, αδικούνται από το σκορ οι γηπεδούχοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ιωνικός και Λαμία μοιράστηκαν από έναν βαθμό, αδικούνται από το σκορ οι γηπεδούχοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δύο ομάδες ουσιαστικά μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, με τον Ιωνικό να πιέζει αρκετά στο δεύτερο για την ανατροπή, ωστόσο σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι! 

Ιωνικός και Λαμία ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, σε ένα ματς που μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο! Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντε Βινσέντι στο 8΄, για να ισοφαρίσει με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μάντζης.

Στη συνέχεια ο Ιωνικός έχασε αρκετές ευκαιρίες για ολοκληρώσει την ανατροπή, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια, μέσα σε 3΄, των Μύγα και Σεμπά, ο οποίος είχε περάσει πριν λίγη ώρα στο ματς.Πάντως ήταν ένα ματς με αρκετή ένταση, μιας και είχαμε συνολικά 9 κίτρινες κάρτες!

Πλέον, ο Ιωνικός συνεχίζει να μην έχει νίκη μετά από 7 αγωνιστικές και βρίσκεται στη τελευταία θέση μαζί με τον Λεβαδειακό έχοντας δύο βαθμούς, ενώ η Λαμία πήγε στους 8 βαθμούς και παρέμεινε στην 10η θέση.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ιωνικός ταξιδεύει στην έδρα του Άρη, ενώ η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Το ματς

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Λοβέρα να κάνει ένα σουτ που κατέληξε στην αγκαλιά του Σαράνοφ. Πάντως, στο 7΄ αυξήθηκε αρκετά η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να δεχτούν την κίτρινη κάρτα οι Τσιλούλης και Βαλεριάνος. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Λαμία, αφού 1΄ αργότερα έκανε το 1-0.

Σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν μια αρκετά γρήγορη αντεπίθεση και ο Ντε Βινσέντι πλάσαρε δίχως πρόβλημα τον Χουτεσιώτη. 

 

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν λίγη ώρα για να συνέλθουν και απείλησαν ξανά στο 22΄, όταν ο Ελευθεριάδης βρήκε με κεφαλιά τον Μάντζη, ο οποίος έκανε την προβολή, ωστόσο νικήθηκε από τον Σαράνοφ. Στο 31΄ οι Λαμιώτες είδαν τον Ασκόφσκι να αδειάζει όποιον βρήκε μπροστά του, ωστόσο έκανε κακό τελείωμα και η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 45΄ ο Μποάκι έπιασε κεφαλιά από κοντά, αφού τον είχε τροφοδοτήσει ο Τζανδάρης, ωστόσο ο Χουτεσιώτης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Νικαιώτες μπήκαν με το... μαχαίρι στα δόντια και ισοφάρισαν στο 47΄. Το 1-1 έγινε μετά από σουτ του Κάνιας, με τον Μάντζη να βάζει το πόδι του και να μπερδεύει τον Σαράνοφ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

 
Στο 63΄ πέρασε για πρώτη φορά στο ματς και ο Σεμπά, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των γηπεδούχων. Ο Ιωνικός μάλιστα έχασε τεράστια ευκαιρία στο 65΄ για το 2-1, μιας και η κεφαλιά του Μύγα κατέληξε στο δοκάρι του Σαράνοφ.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι σημάδεψαν ξανά το δοκάρι, αυτή τη φορά στο 68΄, χάρη σε σουτ του Σεμπά. Στο 91΄ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά, με το σουτ του Μεντόσα να μην νικάει τον Σαράνοφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags