Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Μεγάλες αλλαγές στον Ολυμπιακό - Ανακοινώσεις Μαρινάκη μετά τον ΠΑΟ - Σκάει τεράστια επιστροφή
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-05 10:00:00

Μεγάλες αλλαγές στον Ολυμπιακό - Αποφάσεις Μαρινάκη μετά τον ΠΑΟ - Σκάει τεράστια επιστροφή!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεγάλες αλλαγές στον Ολυμπιακό - Αποφάσεις Μαρινάκη μετά τον ΠΑΟ - Σκάει τεράστια επιστροφή!

Ένα κορυφαίο όνομα της ομάδας ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα! Μπορεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή το βράδυ να κρίνει πολλά για την εξέλιξη της φετινής σεζόν, όμως στο Λιμάνι ασχέτως της βαθμολογίας, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές και να διορθώσουν όσα δεν... δούλεψαν το φετινό καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Πολλές φαίνεται ότι θα είναι οι αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στους Ερυθρόλευκους κατά τη διάρκεια της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και σε συνδυασμό με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μίτσελ έχει αποφασίσει να πάρει... σκούπα, αλλά και να έρθουν παίκτες ώστε να αλλάξει η εικόνα των Πειραιωτών. Παράλληλα όμως ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες ότι θα υπάρξουν αλλαγές και στο οργανόγραμμα των πρωταθλητών κάτι που έχει αρχίσει μεγάλη κουβέντα για τους ανθρώπους που θα έρθουν να αναδιαρθρώσουν το εσωτερικό του συλλόγου.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει έντονη φημολογία για ανάληψη πόστου στον Ολυμπιακού από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με αφορμή την έντονη παρουσία του Σέρβου, τον τελευταίο καιρό, στις εξέδρες του Καραϊσκάκης. Πρέπει να τονίσουμε ότι ο 52χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από το 2011 εκτελεί χρέη μάνατζερ και μάλιστα έχει δημιουργήσει τη δική του εταιρία, την DONY Management που δραστηριοποιείται κυρίως στην Ελλάδα και την Σερβία. Μάλιστα ο Τζόλε έχει την εκπροσώπηση τόσο των Φώτη Ιωαννίδη και Αχιλλέα Πούγγουρα, που παίζουν στον Παναθηναϊκό, όσο και του Ανδρέα Γιαννιώτη, που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και τώρα αγωνίζεται στον Ατρόμητο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα ακούγονται ο Τζόρτζεβιτς είναι έτοιμος για την επιστροφή του στο Λιμάνι, μετά το 2009 όπου και τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα, με πολλούς να είναι αυτοί που θεωρούν ότι είναι από τις ιδανικότερες περιπτώσεις για να αναλάβουν ένα πόστο. Άλλωστε είναι ελάχιστοι αυτοί που ξέρουν τόσο καλά τους Πειραιώτες, όντας μέλος τους 13 χρόνια και έχοντας παίξει 524 παιχνίδια με την ομάδα, ενώ παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κατέκτησε 12 πρωταθλήματα και πέντε Κύπελλα.

Το σίγουρο μέχρι στιγμής είναι το γεγονός ότι από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για συνομιλίες με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και θα πρέπει όλοι να κάνουν υπομονή μέχρι να δούμε τι ακριβώς πρόκειται να αποφασίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ "Τέλος" από Ολυμπιακό μετά τη Ναντ - Το τρικ Μίτσελ για Λεωφόρο - Γι’ αυτό ξεχώρισε ο Σαπουντζής! 
 


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags