Facebook Pixel Ο Σιαλμάς των αποδείξεων...
| 2012-01-07 23:34:00

Ο Σιαλμάς των αποδείξεων...

Ο Σιαλμάς των αποδείξεων...

Η ΑΕΚ κατάφερε έστω και δύσκολα να περάσει από το γήπεδο της Λιβαδειάς, χάρη στα δύο τέρματα του Δημήτρη Σιαλμά. Διαβάστε την κριτική των ''κιτρινόμαυρων''.

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ: Εξαιρετική εμφάνιση από τον πορτιέρο της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος θύμισε τις πολύ καλές εμφανίσεις της περυσινής περιόδου με τη φανέλα της Κέρκυρας. Ο Έλληνας πορτιέρο ήταν πραγματικά κέρβερος και δεν άφησε τίποτα να πάει στα δίχτυα. Μόνο στο 91' η μπάλα κατέληξε στο πλεκτό, όμως το γκολ δεν μέτρησε.
ΚΟΝΤΟΕΣ: Καλό παιχνίδι από τον δεξιό οπισθοφύλακα της Ένωσης. Είχε το μυαλό του περισσότερο στα ανασταλτικά του καθήκοντα και δεν βοήθησε τόσο επιθετικά. Ταλαιπωρήθηκε κάποιες φορές από τον Φαβάλι, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Οι περισσότερες ευκαιρίες του Λεβαδειακού δημιουργήθηκαν από την πτέρυγά του. Κακό παιχνίδι από τον αριστερό μπακ του Δικεφάλου.
ΜΑΝΩΛΑΣ: Αν όχι ο πολυτιμότερος, ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ ήταν πανταχού παρών. Έκοβε, έραβε και συγκροτούσε την άμυνα. Ευτυχώς που υπήρχε στη Λιβαδειά.
ΚΑΛΑ: Καλό παιχνίδι και από τον Ισπανό. Όταν έβλεπε τα σκούρα έστελνε τη μπάλα στον Κωνσταντόπουλο. Πέρασε ένα δύσκολο βράδυ, που δεν τον πλήρωσε ούτε ο ίδιος ούτε η ομάδα.
ΡΙΚΚΑ: Κακό παιχνίδι από τον νεαρό. Δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα και σωστά ο Νίκος Κωστένογλου τον αντικατέστησε και έβαλε στη θέση του τον Γρηγόρη Μάκο.
ΓΕΩΡΓΕΑΣ: Μέτριο παιχνίδι από τον Μεσσήνιο. Δεν έκανε τη διαφορά, αλλά κρατούσε μπάλα όταν η ΑΕΚ το είχε ανάγκη. Σε προηγούμενα παιχνίδια ήταν καλύτερος.
ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ: Εκτός κλίματος εντελώς. Οι καλές του εμφανίσεις των προηγούμενων ημερών φαίνεται πως είναι μια καλή ανάμνηση. Φαίνεται ότι ο ταρυματισμός του τον έχει επηρεάσει.
ΚΑΡΛΟΣ: Πολύ κακό παιχνίδι από τον Ισπανό. Όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, περνούσε από τα πόδια του. Από δική του εκτέλεση φάουλ ξεκίνησε το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου, ενώ έβγαλε ακόμη δυο-τρεις κάθετες πάσες που όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν οι συμπαίκτες του.
ΜΠΕΛΕΚ: Έδωσε ότι είχε και δεν είχε ο Καμερουνέζος. Δεν είχε στηρίγματα, ενώ τα τρεξίματά του ήταν πολλά. Ταλαιπώρησε αρκετά τον Λισγάρα που δεν μπορούσε να τον κρατήσει με τίποτα.
ΣΙΑΛΜΑΣ: Ότι και να πούμε για τον Σιαλμά θα είναι λίγο. Έδωσε αποδείξεις ότι τελικά αξίζει να φοράει το "11" και πως το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας την προηγούμενη αγωνιστική ήταν μια κακή παρένθεση. Σημείωσε και τα δύο γκολ της ΑΕΚ, ενώ δέχτηκε και την κόκκινη κάρτα στο 82'.

ΑΛΛΑΓΕΣ


ΛΑΓΟΣ: Πέρασε στη θέση του κακού Λεονάρντο. Προσπάθησε να δώσει ταχύτητα από τα αριστερά στην ΑΕΚ, όμως ελάχιστες ήταν οι φορές που βοήθησε επιθετικά. Μάλιστα, δεν βοήθησε όσο θα ήθελε και τον Καράμπελα.
ΜΑΚΟΣ: Μπήκε στο 58ο λεπτό στη θέση του Ρίκκα για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, αλλά μάταια. Δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο και για μια ακόμη αγωνιστική δεν μας ικανοποίησε.
ΓΚΕΡΕΙΡΟ: Ο Κωστένογλου τον έβαλε στη θέση του Κάρλος για να κρατήσει μπάλα και τα κατάφερε κάποιες φορές. Οι συμπαίκτες του πήραν ανάσες και ο Βραζιλιάνος τα συγχαρητήρια του τεχνικού της ΑΕΚ.

ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags