Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Τι ετοιμάζει αντί του Μπερνάρ ο Γιοβάνοβιτς - Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-05 22:57:00

Τι ετοιμάζει αντί του Μπερνάρ ο Γιοβάνοβιτς - Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Sportdog Team
Τι ετοιμάζει αντί του Μπερνάρ ο Γιοβάνοβιτς - Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταλήγει στις επιλογές του για το αυριανό (6/3) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός ετοιμάζεται να παρατάξει τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, με τετράδα στην άμυνα τους Κώτσιρα (αντί του Βαγιαννίδη), ΣένκεφελντΜάγκνουσονΧουάνκαρ. Ο Ισλανδός στόπερ ετοιμάζεται να παίξει για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 7 εβδομάδες και το ντέρμπι της 8ης Ιανουαρίου, τότε, με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Στη μεσαία γραμμή θ' αγωνιστούν ο Ρούμπεν με τον Κουρμπέλη, σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους ο Τσέριν, δεξιά ο Παλάσιος, αριστερά ο Μαντσίνι και ο Σπόραρ (αντί του Ιωαννίδη) στην κορυφή της επίθεσης. Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να επιλέξει τον Τσέριν για τη θέση "10" αντί του Μπερνάρ, αφού ο Βραζιλιάνος θα μείνει εκτός με το απρόσμενο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί (σ.σ. κολικός του νεφρού).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags