Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στη φιέστα της Νάπολι στην Ιταλία δύο παίκτες του ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-03-31 18:18:00

Στη φιέστα της Νάπολι στην Ιταλία δύο παίκτες του ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Στη φιέστα της Νάπολι στην Ιταλία δύο παίκτες του ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

"Τρελαμένοι" με τους Παρτενοπέι οι δύο ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά.

ΠΑΟΚ: Ο Ομάρ Ελ Καντουρί παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα "Roma", με αφορμή την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Νάπολι, τη φανέλα της οποίας τίμησε από 2012 μέχρι το 2017 και τη μεταγραφή του τότε έναντι 1,2 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα όπως τόνισε ο Μαροκινός του Δικεφάλου του Βορρά, ο ίδιος μαζί με τον Σβαμπ που έχει Ιταλίδα σύζυγο, θα βρεθούν στο τελευταίο παιχνίδι των Παρτενοπέι στη φετινή Serie A, όπου η Νάπολι αντιμετωπίζει εντός έδρας την Σαμπντόρια και θα πανηγυρίσει σε μία μοναδική φιέστα αμέσως μετά, την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος της ιστορίας τους και το πρώτο μετά τον Μαραντόνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ελ Καντουρί:

"Το οργανώνω ήδη μαζί με έναν Αυστριακό συμπαίκτη μου, τον Σβαμπ. Μαζί παρακολουθούμε πολύ το ιταλικό ποδόσφαιρο. Θα είμαι εκεί για τον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά ελπίζω να είμαι εκεί και στον αγώνα που θα εξασφαλίζει μαθηματικά το πρωτάθλημα. Σήμερα η Νάπολι είναι ανάμεσα στις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης, ήταν κάτι αναμενόμενο. Εδώ και χρόνια άξιζε ένα πρωτάθλημα. Φέτος θα έρθει ο τίτλος και είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα αλλά μπορεί να υπάρξει χαρά και στο Champions League.

Σκέφτηκα ότι αφού επέλεξε το περασμένο καλοκαίρι αυτούς τους συγκεκριμένους παίκτες η Νάπολι, θα έφτιαχνε μία καλή ομάδα, αλλά σίγουρα δεν περίμενα να φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο. Κανείς δεν το περίμενε. Τα εύσημα πηγαίνουν σε αυτά τα παιδιά που τα κατάφεραν, αλλά και στον Σπαλέτι για την άμεση ενσωμάτωσή τους καθώς και στον αθλητικό διευθυντή, Κριστιάνο Τζούντολι, που τους επέλεξε. Όλα αυτά τα στοιχεία οδήγησαν τη Νάπολι στο να κάνει μία εξαιρετική σεζόν".

Για τον Κβαρατσχέλια: "Έχει μια ασυνήθιστη αποφασιστικότητα. Τεχνικά, λοιπόν, είναι πάνω από το μέσο όρο. Στο one-on-one και στο σουτ είναι ασυναγώνιστος, έχει σχεδόν τα πάντα από έναν σύγχρονο παίκτη και όντας πολύ νέος, μπορεί να εξελιχθεί. Ελπίζω για τους Ναπολιτάνους να μείνει πολύ, θα κάνει απίστευτα πράγματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σενάριο-έκπληξη για πρώην "δεκάρι" της Ατλέτικο Μαδρίτης και ΠΑΟΚ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags