Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φουλ για ΟΑΚΑ του χρόνου στα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟ - Η απόφαση για την έδρα του πρωταθλήματος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-16 15:30:00

Φουλ για ΟΑΚΑ του χρόνου στα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟ - Η απόφαση για την έδρα του πρωταθλήματος!

Φουλ για ΟΑΚΑ του χρόνου στα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟ - Η απόφαση για την έδρα του πρωταθλήματος!

Η Λεωφόρος ως γήπεδο έχει αναβαθμιστεί σημαντικά με παρεμβάσεις της διοίκησης τα τελευταία χρόνια, αλλά πολύ δύσκολα θα μπορούσε να λάβει το "πράσινο" φως ως έδρα της ομάδας για τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportdog.gr.

Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι δίνουν μάχη για το πρωτάθλημα όντας σε θέση ισχύος μετά τη μεγάλη νίκη τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως ήδη υπάρχουν κάποια δεδομένα. Με πρώτο απ' όλα, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται σίγουρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Η Λεωφόρος ως γήπεδο έχει αναβαθμιστεί σημαντικά με παρεμβάσεις της διοίκησης τα τελευταία χρόνια, αλλά πολύ δύσκολα θα μπορούσε να λάβει το "πράσινο" φως ως έδρα της ομάδας για τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Γι' αυτό και το πιθανότερο σενάριο, είναι οι εντός έδρας αγώνες του Τριφυλλιού την επόμενη σεζόν (ειδικά αν προκριθεί στους ομίλους Champions ή Europa League) να γίνουν στο ΟΑΚΑ! Βέβαια κι εδώ πρέπει να ληφθούν υπ' όψιν κάποια ζητήματα. Για παράδειγμα στο Ολυμπιακό Στάδιο θα διεξαχθεί στις 22 Ιουλίου συναυλία των Guns N' Roses. Επομένως πρέπει να δουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ την κατάσταση, στην οποία θα έχει αφεθεί το γήπεδο μετά την εκδήλωση.

Πάντως να επισημάνουμε και κάτι ακόμα εδώ, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Παναθηναϊκός να πάει με έδρα το ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Στη Super League και της επόμενης χρονιάς δηλαδή (σ.σ. 2023-24), όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθούν κανονικά στο "καμίνι" της Λεωφόρου.

«Αγκαλιά» με το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Όμως φαίνεται ότι πηγαίνουμε, ολοταχώς, για κούρσα των δύο. Παναθηναϊκού και ΑΕΚ δηλαδή. Μπορεί για τον τίτλο να μένουν τα πάντα ανοιχτά, ωστόσο από απόψε μπορούμε ήδη να εξάγουμε ένα σημαντικό συμπέρασμα. Δύσκολα (στο χειρότερο σενάριο) θα χάσει το Τριφύλλι τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Και το επισημαίνουμε αυτό, γιατί του χρόνου ο δευτεραθλητής συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, θα κουνήσει ξανά, το σεντόνι με τα αστέρια!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφάσισε ο Γιαννακόπουλος - Ο νέος κόουτς που παίρνει το μεγάλο μπάτζετ και... bonus 4 κορυφαία ονόματα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags