Facebook Pixel Βαγγέλης Παυλίδης: Χαμός στο τέλος του Άλκμααρ-Γουέστ Χαμ ανάμεσα σε οπαδούς, σε ρόλο... πυροσβέστη ο Παυλίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-19 10:57:00

Χαμός στο τέλος του Άλκμααρ-Γουέστ Χαμ ανάμεσα σε οπαδούς, σε ρόλο... πυροσβέστη ο Παυλίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός στο τέλος του Άλκμααρ-Γουέστ Χαμ ανάμεσα σε οπαδούς, σε ρόλο... πυροσβέστη ο Παυλίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισοδιακό ήταν το τέλος του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Άλκμααρ και Γουέστ Χαμ, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να κατευνάζει τα πνεύματα.

Μετά τον αποκλεισμό της Άλκμααρ από την Γουέστ Χαμ, οπαδοί της ολλανδικής ομάδας επιτέθηκαν στην κερκίδα που φιλοξενήθηκαν οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών, με τους παίκτες των "σφυριών" να σπεύδουν για να προστατέψουν τους ανθρώπους τους.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε και ο Βαγγέλης Παυλίδης, που ανέλαβε τον ρόλο του... πυροσβέστη, με τον Έλληνα επιθετικό να κατευνάζει την οργή των οπαδών της Άλκμααρ.

«Δεν πρέπει να υποστηρίζουμε αυτά τα επεισόδια. Δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν θεωρώ πως οι οπαδοί μας είναι έτσι. Εγώ πήγα εκεί για να τους πω να σταματήσουν και μετά έφυγα. Είμαστε Έλληνες. Είναι λίγο διαφορετικό. Το καλύτερο ήταν να τους πούμε να σταματήσουν.

Όχι δεν ήταν ανασφαλές για μένα. Η οικογένειά μου ήταν κοντά. Δεν ήταν όμως μέσα σε αυτό το... χάος. Δεν θα ήθελα να περιγράψω κάτι περισσότερο. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου», ανέφερε ο Παυλίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags