Facebook Pixel Άρης: Έσκασε τώρα! Πάει για την πρώτη μεταγραφή στον Άρη ο Καρυπίδης - Κατέθεσε πρόταση για ποδοσφαιριστή
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-19 18:46:00

Έσκασε τώρα! Πάει για την πρώτη μεταγραφή στον Άρη ο Καρυπίδης - Κατέθεσε πρόταση για ποδοσφαιριστή

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Πάει για την πρώτη μεταγραφή στον Άρη ο Καρυπίδης - Κατέθεσε πρόταση για ποδοσφαιριστή

Σύμφωνα με τα βουλγαρικά ΜΜΕ ο Άρης προχώρησε σε αποφασιστικό βήμα για την απόκτηση του Φιλίπ Κράστεβ με την κατάθεση πρόταση δανεισμού του ποδοσφαιριστή με option αγοράς!

 

Άρης: Σύμφωνα με τα βουλγαρικά ΜΜΕ ο Άρης προχώρησε σε αποφασιστικό βήμα για την απόκτηση του Φιλίπ Κράστεβ με την κατάθεση πρόταση δανεισμού του ποδοσφαιριστή με option αγοράς!

Το metrosport.gr είχε γράψει για το ενδιαφέρον του Άρη για τον διεθνή Βούλγαρο μέσο και φυσικά για το ταξίδι του Ρόμπερτ Παλίκουτσα με σκοπό να τον παρακολουθήσει από κοντά. Σχετικές πληροφορίες ανέδειξαν και τα βουλγαρικά media και μάλιστα σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Tema sport», οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε σημαντικό βήμα για την απόκτηση του παίκτη. 

«Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήδη επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή, τον ατζέντη του αλλά και ξεκινά επαφές με τους εκπροσώπους του City Football Group που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή αλλά και την ιδιοκτησία της βελγικής Λόμελ στην οποία ανήκει ο παίκτης. Το συμβόλαιο του Κράστεβ λήγει το καλοκαίρι του 2025 και η πρόταση του Άρη προβλέπει τον δανεισμό του με option αγοράς. Το βέβαιο είναι ότι ο διεθνής παίκτης δεν θα παραμείνει στη Λέφσκι», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς, τον... φέρνει ο Αλαφούζος - Το έχει πάρει προσωπικά - Έρχεται από απίθανη σεζόν! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags