Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θέμα... ωρών ο προπονητής στο Λιμάνι - Η "μαύρη λίστα" Κορδόν με 5 ονόματα - Σκάει μεταγραφή Ch. League!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-27 21:54:00

Στην Ελλάδα προπονητής για Ολυμπιακό - Η "μαύρη λίστα" Κορδόν με 5 ονόματα - Σκάει μεταγραφή Ch. League

του Παναγιώτη Νικολάου
Στην Ελλάδα προπονητής για Ολυμπιακό - Η "μαύρη λίστα" Κορδόν με 5 ονόματα - Σκάει μεταγραφή Ch. League

Τσουνάμι στο Λιμάνι. Κόουτς, αποχωρήσεις και προσθήκες! Οι Πειραιώτες έχουν εντοπίσει τον "εκλεκτό" για τον πάγκο της ομάδας και θέλουν μέσα στις επόμενες 6 ημέρες να έχουν ανακοινώσει τη συμφωνία. Τι συμβαίνει με το υπάρχον ρόστερ και η εντολή Μαρινάκη για μεταγραφές

Ραγδαίες φαίνεται ότι θα είναι οι εξελίξεις στο Ερυθρόλευκο στρατόπεδο το προσεχές διάστημα, μιας και οι συμφωνία με τον Αντόνιο Κορδόν κάνει τα πράγματα να... επισπευσθούν. Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει πάρει πάνω του την υπόθεση για τον νέο προπονητή της ομάδας, κάτι που φαίνεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, ώστε να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ. Σύντομα το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο... εκλεκτός θα μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα!

Βέβαια αυτά είναι μόνο η αρχή για τους Πειραιώτες, μιας και έρχεται... τσουνάμι αλλαγών. Μόλις το ζήτημα του τεχνικού ολοκληρωθεί, τόσο εκείνος όσο και ο Κορδόν καλούνται να αναμορφώσουν τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν μιας και πολλοί παίκτες πρόκειται να αποχωρήσουν, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα έρθουν στο Λιμάνι. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν στο κομμάτι των ποδοσφαιριστών που θα φύγουν πρόκειται να δούμε πολλές... εκπλήξεις, μιας και θα αφορούν πρόσωπα που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο και έχουν γράψει... ιστορία τα προηγούμενα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα οι φετινές εμφανίσεις του Ελ  Αραμπί, με μόλις 10 γκολ σε 49 συμμετοχές, αλλά και του Παπασταθόπουλου, που προβλημάτισε με τους πολλούς τραυματισμούς του, τους φέρνουν πολύ κοντά στην έξοδο από το Λιμάνι. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις περιπτώσεις Βαλμπουενά, Γκάρι Ροντρίγκες αλλά και Σισέ, με τον τελευταίο να δείχνει... ξένο σώμα στο εσωτερικό της ομάδας εδώ και καιρό, ενώ στον... αέρα είναι ακόμα πολλοί ποδοσφαιριστές. 

Αυτό που έχει βγει πάντως από το εσωτερικό του Ολυμπιακού είναι το γεγονός πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει να χτίσει από το... μηδέν τη νέα ομάδα και μάλιστα χωρίς να κοιτάζει το κόστος. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών άλλωστε έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του σχετικά με την επόμενη ημέρα της ομάδας, θέλοντας επιλογές από το... πάνω ράφι, κάτι που φάνηκε και στην επιλογή του Αντόνιο Κορδόν για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Αυτό δείχνει το πως θα κινηθεί ο Ολυμπιακός και στην μεταγραφική αγορά, παρά το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο Champions League, όμως έχοντας στόχο την επιστροφή της ομάδας στις καλές ευρωπαϊκές πορείες των τελευταίων ετών.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση έκπληξη από Παπασταθόπουλο - Άριστη σχέση με Μαρινάκη - Αλλάζει καριέρα μετά τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags