Facebook Pixel Αυτός ο Έλληνας άσος έχει "τρελάνει" τον Χάσι - "Μεταγραφή"-έκπληξη για τα άκρα της επίθεσης!
| 2017-07-09 10:15:00

Αυτός ο Έλληνας άσος έχει "τρελάνει" τον Χάσι - "Μεταγραφή"-έκπληξη για τα άκρα της επίθεσης!

Αυτός ο Έλληνας άσος έχει "τρελάνει" τον Χάσι - "Μεταγραφή"-έκπληξη για τα άκρα της επίθεσης!

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Βέλγιο, με τον Μπεσνίκ Χάσι να παραμένει εξαιρετικά απαιτητικός, αυστηρός και συγκεντρωτικός σε όλα τα επίπεδα.

Το δίχως άλλο όμως, στις λίγες αυτές μέρες που βρίσκεται η ομάδα στο Γκενκ, δύο παίκτες έχουν ξεχωρίσει και κερδίζουν τις εντυπώσεις. Δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Αρχικά ο Παναγιώτης Ταχτσίδης! Ο υψηλόσωμος μέσος μπήκε πολύ δυναμικά στις προπονήσεις της ομάδας και μοιάζει να παίζει χρόνια σε αυτή. Με την... αύρα του Καμπιονάτο, ο Ταχτσίδης δίνει το στίγμα του από νωρίς και στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα ότι ήρθε για να πάρει φανέλα βασικού στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο άλλοτε άσος της Ρόμα ξεχωρίζει χάρη στα σωματικά του προσόντα, καθώς και το δυναμισμό του, κάνοντας πολλούς να τον συγκρίνουν ήδη με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, μια και το παιχνίδι και ο σωματότυπος των δύο διεθνών παικτών μοιάζει σε πολλά!

Πέραν του 27χρονου Ελληνα μέσου, μόνο θετικές εντυπώσεις αφήνει μέχρι στιγμής στην προετοιμασία ο Φελίπε Πάρντο και μάλιστα, στην περίπτωσή του ίσως να έχουμε μια πολύ σημαντική ανατροπή των μεταγραφικών δεδομένων που ίσχυαν μέχρι τώρα.

Ο Κολομβιανός έχει επιστρέψει από τις διακοπές του εμφανώς αδυνατισμένος (κατά τουλάχιστον πέντε κιλά, όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας) και δείχνει πολύ... αεράτος και ορεξάτος στις κινήσεις του.

Δείχνει διάθεση να καλύψει το χαμένο έδαφος και να κερδίσει τον προπονητή του, ο οποίος παραδέχθηκε πρόσφατα ότι δεν έχει κακή γνώμη για τον παίκτη και ότι θέλει να τον δει σε μια σειρά προπονήσεων και αγώνων.

Ο Πάρντο έχει παρουσιάσει ήδη την ξεκάθαρη διάθεσή του να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον εμπιστευτούν ξανά, προσθέτοντάς τους νέα διλήμματα σχετικά με τη διαμόρφωση του ρόστερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags