Μια τελευταία προεκλογική «τζούρα» από δημοσκοπήσεις τις οποίες συνεχίζει το Μ.Μ. κανονικά και έως σήμερα. Η ΝΔ συνεχίζει το καλό φεγγάρι των τελευταίων ημερών με το 33% να το έχει… καλά πατημένο και κινείται ανοδικά, όσοι ασχολούνται με την καμπάνια αλλά και οι δημοσκόποι θεωρούν ότι το καλό Πάσχα θα την ωφελήσει ακόμα περισσότερο, καθώς και η συνεχής παρουσία του Μητσοτάκη. Μετά από καιρό, οι ίδιες πηγές μετράνε ένα κλικ πιο κάτω τον Κασσελάκη, περί τη μια μονάδα δηλαδή, η οποία όμως διαχέεται, δεν πάει κάπου συγκεκριμένα, πάντως δεν θεωρείται σημαντικό εύρημα. Στα ίδια με τις προηγούμενες εβδομάδες είναι και ο θυμωμένος μας αρχηγός Νίκος Α., αλλά πάντως έχει περιθώριο βελτίωσης, λένε οι δημοσκόποι. Ρώτησα τις πηγές, αν έχουν μετρήσει το «Aris Spiliotopoulos effect» στον ΣΥΡΙΖΑ και πήρα αρνητική απάντηση, αλλά εγώ πιστεύω ότι εντός του κόμματος θα έχει φρικάρει το σύμπαν και ουσιαστικά κάπου μετά το Πάσχα… μπορεί και να μην τον ξαναδούμε. Ισως να κάνω λάθος γιατί μιλάω εξ ενστίκτου και όχι από πληροφόρηση.

Οι υπόλοιποι;

-Τώρα, από εκεί και κάτω φαίνεται ότι και ο Βελόπουλος λίγο μαζεύτηκε (σε ποσοστά), ή πάντως δεν πάει παραπάνω και οι αναλυτές του Μ.Μ. λένε ότι περιμένουν με ενδιαφέρον τι θα κάνει ο Κασιδιάρης. Θα σπρώξει λίγο προς Βελόπουλο τους Σπαρτιάτες ή μήπως προς Λατινοπούλου που είναι πιο… απλό project; Δεν ξέρω να απαντήσω. Κατά τα άλλα, η Ζωίτσα είναι μέσα με τα μπούνια, όπως και η Νίκη, η Νέα Αριστερά το παλεύει αλλά έχει δυσκολίες, στο τέλος τέλος όμως… με τους Άρηδες πιστεύω οι βέροι συριζαίοι θα τους βάλουν στη Βουλή. Θα το παλέψει και ο Λοβέρδος, έστω και δύσκολα.

Πηγή: newmoney.gr

Ανατροπή! Δεν θα γίνει ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη - Τι συνέβη ξαφνικά

Μπορεί να είχε ανακοινωθεί εδώ και μήνες, μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να έχει μιλήσει για αυτόν τον γάμο και να έχει καλέσει μάλιστα και εκατοντάδες καλεσμένους στην Κρήτη, όμως τελικά δεν θα γίνει!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της έγκυρης ιστοσελίδας powergame.gr, που γράφει χαρακτηριστικά:

Άκουσα τον πρόεδρο Κασσελάκη να μιλάει για τον πολυσυζητημένο γάμο στα Χανιά με τον Τάιλερ και κατάλαβα ότι (μάλλον) το ξανασκέφτηκε, δεδομένου ότι κατάλαβε ότι από τη στιγμή που έχει παντρευτεί (αν έχει παντρευτεί) στη Νέα Υόρκη, πλέον με τον νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μπαίνει σε αντίστοιχο κόπο και στην Ελλάδα.

«Θα είναι μια μικρή τελετή συμβολική για τις οικογένειές μας και τους φίλους μας. Το επίσημο έχει γίνει, είναι το τελετουργικό κομμάτι που θα γίνει. Περάσαμε πολλές δυσκολίες, ο Τάιλερ για 7,5 χρόνια ήταν στις ΜΕΘ, περάσαμε Covid μαζί με εγκλεισμό, υπήρξαν άνθρωποι που μας στήριξαν και εμένα επιχειρηματικά μέχρι να σταθώ στα πόδια μου. Δεν θα είναι κρητικό γλέντι με 1.000 άτομα γιατί δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σκορπώντας απογοήτευση πρωτίστως στη θεία μου από τα Χανιά, που περίμενε πώς και πώς να βρίσκεται σε μια γωνιά, για να τον δει να παντρεύεται.

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού ο Stefanos, έστω και με κάποια χρονοκαθυστέρηση συνειδητοποίησε ότι ο νόμος για την ισότητα στον γάμο δίνει τη δυνατότητα αναγνώρισης του γάμου και στα ομόφυλα ζευγάρια, που ήδη έχουν παντρευτεί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.

Απάντησε ο Κασσελάκης: "Fake news ότι είμαι Ολυμπιακός! Είμαι..."

Στέφανος Κασσελάκης: Φίλος του Παναθηναϊκού και όχι του Ολυμπιακού είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε μιλώντας σε TikTok-er κατά την επίσκεψή του στη Σύρο.

«Μα, Παναθηναϊκός είμαι! Fake news ότι είμαι Ολυμπιακός», ξεκαθάρισε με χαμόγελο ο Στέφανος Κασσελάκης. 

@kondylas_m Ο Κασσελάκης είναι Παναθηναϊκός .. #syros #hermoupolis #miaoulissquare #kasselakis #meetup #panathinaikos #information #goodcitizen #kondylas #foryou ♬ original sound - Μιχάλης Κονδύλας