Facebook Pixel Ο Kevin Durant στο εξώφυλλο του NBA 2K15
| 2014-05-09 19:35:00

Ο Kevin Durant στο εξώφυλλο του NBA 2K15

Ο Kevin Durant στο εξώφυλλο του NBA 2K15

Ο small forward της Oklahoma θα συνεργαστεί με την 2K. Διαβάστε στην στήλη «Στον Πάγκο» όλες τις σχετικές πληροφορίες, αλλά και πότε θα κυκλοφορήσει!

Η 2K Sports ανακοίνωσε ότι ο Kevin Durant, small forward των Oklahoma City Thunder, θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του NBA 2K15.

Ο Durant, ο οποίος ανακηρύχτηκε MVP (Most Valuable Player) του NBA για φέτος, εξέφρασε την χαρά του μόλις έμαθε τα νέα και είπε ότι ήταν κάτι για το οποίο είχε παρακαλέσει την 2 Games. Όπως λέει, έχει παίξει πάρα πολλά παιχνίδια NBA της 2K και μάλιστα πιστεύει ότι κανένας δεν παίζει τόσο πολύ όσο αυτός. Κι ήταν απόλυτα λογικό να επιλέξει την 2K αντί του NBA Live, το οποίο έχει παρακμάσει τα τελευταία χρόνια. Οι αναβολές εκδόσεων, η πολιτική της EA να κυκλοφορήσει το παιχνίδι μόνο σε PS4 και Xbox One, καθώς και τα άφθονα προβλήματα σε gameplay και τεχνικό τομέα, έχουν απομακρύνει εκατομμύρια φίλους της σειράς, στρέφοντάς τους στον τίτλο της 2K Games.

Σχετικά με τον Durant, ο άσος των Oklahoma City Thunder δήλωσε επίσης ότι λιώνει για ώρες στο myPlayer mode γιατί τον κάνει να αισθάνεται κατά κάποιο τρόπο σαν πραγματικός παίκτης του NBA. Επίσης, δεν διαλέγει σχεδόν ποτέ την ομάδα του όταν παίζει εναντίον φίλων, ενώ δήλωσε ότι παίζει περισσότερο παρά αθλείται! Έχει συγκεκριμένους κανόνες όταν παίζει με φίλους σπίτι του, όπως επιλογή τυχαίας ομάδας, ενώ η εμπειρία του από το NBA 2K των βοηθά και στο πραγματικό μπάσκετ. Θυμίζουμε επίσης ότι πέρυσι στο εξώφυλλο του NBA 2K14 ήταν ο LeBron James.

Την Τρίτη, ημέρα βράβευσης του Kevin Durant, ο διάσημος μπασκετμπολίστας έδωσε έναν έντονα φορτισμένο λόγο στον οποίο συγκινήθηκε, ευχαριστώντας την μητέρα του. Ο συνδυασμός αυτής της βράβευσης με την ανακοίνωση της 2K Games της δίνει σαφώς ένα καλό επικοινωνιακό hype για την νέα έκδοση της σειράς. Ο Durant είχε εμφανιστεί σε προηγούμενες εκδόσεις της σειράς μαζί με τους Blake Griffin και Derrick Rose, αλλά τώρα κάνει ντεμπούτο για πρώτη φορά μόνος του.

Το NBA 2K15 θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360.

Νικητής διαγωνισμού Football Manager 2014 Classic
O νικητής του διαγωνισμού στο FM 2014 του PS Vita ήταν ο Θύμιος Σκεύης.

 

Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο manos@gameworld.gr]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags